Friday, 16 June 2017 17:23

RAW IN SECT: "Therion" (νέο video-clip)

Written by 
    RAW IN SECT: "Therion" (νέο video-clip)

    Οι Raw In Sect είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν τον τρίτο τους δίσκο "Kitro" τον Σεπτέμβρη.

    Στη δημοσιότητα δόθηκε video clip για τραγούδι "Therion" και μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Τα γυρίσματα έγιναν στα Black Island studios στο Λονδίνο, από τον σκηνοθέτη Peter Lee Scot.

    Σύμφωνα με το συγκρότημα, σκοπός του video είναι να αντικατοπτρίσει τη μεταμόρφωση του ανθρώπου σε άγριο ζώο, η οποία έχει να κάνει με την εύρεση της εσωτερικής μας δύναμης με έναν πρωτόγνωρο τρόπο ώστε να έρθουμε σε επαφή με τα ένστικτά μας.

    Ο συνδυασμός παραδοσιακής ελληνικής μουσικής και rock 'n' roll ήχου έγινε ώστε να «επαναπροσδιοριστεί η aggresive/rock μουσική και να φανεία μία διαφορετική προσέγγιση από αυτή που γνωρίζει η μουσική σκηνή».

    Η μπάντα συμπληρώνει:
    «Πραγματικά, πρόκειται να κάνουμε κάτι καινούριο και καλλιτεχνικό αντί να επαναλαμβάνουμε τα ίδια παλιά πρότυπα συγκροτημάτων, με την ελπίδα να εξασφαλίσουμε μια καριέρα στην παρακμάζουσα μουσική βιομηχανία. Αλλάζοντας τη γλώσσα των στίχων στα ελληνικά, καταγράφοντας ζωντανά και ξεφεύγοντας από τον ήχο των προηγούμενων δίσκων, είναι κάποια από τα ρίσκα που πήραμε ώστε να εκφράσουμε κάτι νέο και να φτάσουμε σε ένα ευρύτερο κοινό».