Saturday, 24 June 2017 17:36

BLIND GUARDIAN: "Twilight of the Gods" (νέο live video)

Written by 
    BLIND GUARDIAN: "Twilight of the Gods" (νέο live video)

    Στο Metal Hammer Ιουνίου, οι Blind Guardian δίνουν ένα βροντερό παρών. Οι Γερμανοί κοσμούν το οπισθόφυλλο του τεύχους, καθώς στη στήλη “Past Tense to Future Tense”, κάνουμε μία βουτιά στα ένδοξα '90s και καταπιανόμαστε με το “Imaginations from the Other Side” του 1995. Στην αποκλειστική και αναλυτική συνέντευξη που παραχώρησε στο έντυπο, ο frontman της μπάντας Hansi Kürsch μας εξιστορεί με κάθε λεπτομέρεια το παρασκήνιο πίσω από το κατά πολλούς magnum opus των Βάρδων, ξεκινώντας από τις επιρροές που έχουν οι Blind Guardian απ' την αρχή της πορείας τους, προχωρώντας στην διαδικασία σύνθεσης και ηχογράφησης του album σε συνδυασμό με τις νεανικές "τρέλες" των μελών, και φτάνοντας στα μελλοντικά τους σχέδια.

    Στη δημοσιότητα έδωσαν video για το κομμάτι "Twilight of the Gods", το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο live album "Live Beyond the Spheres". Μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

    Το "Live Beyond the Spheres" θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου μέσω της Nuclear Blast και θα συμπεριλαμβάνει στιγμιότυπα από την ευρωπαϊκή περιοδεία των Guardian το 2015.

    Μη ξεχνάτε την headline εμφάνιση του συγκροτήματος στα Chania Rock Festival την Παρασκευή 30 Ιουνίου. Όπως ανέφερε στη συνέντευξή του ο Hansi, θα ακούσουμε ολόκληρο το "Imaginations...". Την ίδια μέρα στο σανίδι θα δούμε τους Septicflesh, τους Ιταλούς Sailing to Nowhere και τους Έλληνες SL Theory και Upon Revival. Τα μονοήμερα εισιτήρια κοστίζουν 35 ευρώ ενώ τα εισιτήρια διημέρου έχουν διαμορφωθεί στα 52 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ



    Εδώ και τα άλλα δύο video που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα: