Sunday, 25 June 2017 16:41

EPICA: “The Solace System” (νέο video clip) - Νέο EP τον Σεπτέμβριο

Written by 
    EPICA: “The Solace System” (νέο video clip) - Νέο EP τον Σεπτέμβριο

    Από τις 30 Σεπτεμβρίου βρίσκεται σε κυκλοφορία το “The Holographic Principle” των Epica, λαμβάνοντας ιδιαιτέρως καλά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

    Σύμφωνα με τον ηγέτη και βασικό συνθέτη της μπάντας, Mark Jansen, οι ίδιοι είχαν γράψει πολύ περισσότερο υλικό απ’ αυτό που κατέληξε τελικά στον δίσκο. Ο λόγος που ορισμένα κομμάτια έμειναν απ’ έξω ήταν πως δεν επιθυμούσαν να κυκλοφορήσουν διπλό album.

    Έτσι, την 1η Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το EP “The Solace System” μέσω της Nuclear Blast, και εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το εναρκτήριο ομώνυμο τραγούδι, σε παραγωγή του anime καλλιτέχνη Davide Cilloni και με τον Stefan Heilemann να είναι εκ νέου υπεύθυνος για το artwork.

    Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering του EP έγιναν από τους Joost van den Broek και Jacob Hansen.

    Track listing:

    01. The Solace System
    02. Fight Your Demons
    03. Architect Of Light
    04. Wheel Of Destiny
    05. Immortal Melancholy
    06. Decoded Poetry

    Υπενθυμίζουμε ότι οι Epica, στις 2 Ιουλίου επισκέπτονται τη χώρα μας στα πλαίσια του Rockwave Festival, συμμετέχοντας στο billing της τρίτης ημέρας δίπλα στους Paradise Lost, τους Gojira, τους Flogging Molly, τους Anathema, τους Evanescence και τους άξιους εκπροσώπους της Σκηνής Poem και Tardive Dyskinesia. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

    Στο Metal Hammer Ιουνίου που κυκλοφορεί, το φετινό Rockwave μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο εκτενές θέμα που φιλοξενούμε στο έντυπο. Εκεί μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους Epica και τα υπόλοιπα σχήματα που συμμετέχουν, καθώς και να διαβάσετε την αναλυτική συνέντευξη που μας παραχώρησαν οι Rotting Christ, οι Nightstalker, οι 1000mods και οι Innerwish με αφορμή την σύμπραξή τους την 1η ημέρα του φεστιβάλ που είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην ακμάζουσα ελληνική Σκηνή.