Saturday, 15 July 2017 14:35

REX BROWN: “Buried Alive” (νέο video clip)

Written by 
    REX BROWN: “Buried Alive” (νέο video clip)

    Οι δημοφιλείς πρώην μπάντες του Rex Brown (Pantera, Down) ίσως δίνουν φόρα στην πρώτη του solo προσπάθεια αλλά ο ίδιος προσπαθεί να την αντιμετωπίσει ως κάτι αυτόφωτο, τόσο από τη “NO Pantera questions” οδηγία που λάβαμε πριν τη συνέντευξη (και τη σεβαστήκαμε) όσο κι από τα παρακάτω λόγια του. Ο βετεράνος μπασίστας γενικά έχει τη φήμη του απότομου τύπου, πράγμα που όμως γίνεται... εχμ, καπνός όσο ρίχνει φως πάνω στο “Smoke on This”. Το Metal Hammer συνδέεται τηλεφωνικά με το σπίτι του Rex στο New Mexico και μπορείτε να διαβάσετε τη συζήτηση στο Metal Hammer που κυκλοφορεί.

    Στις 28 Ιουλίου ο Rex Brown κάνει το ντεμπούτο του με το album “Smoke on This” που θα κυκλοφορήσει μέσω της Entertainment One (eOne).

    Στη δημοσιότητα δόθηκε το κομμάτι “Buried Alive” μαζί με video-clip. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Η σκηνοθεσία έγινε από τον Justin Reich (Zakk Wylde, Ace Frehley) ο οποίος ανέλαβε και το video του “Train Song”.

    «Για άλλη μια φορά έκανε μια άριστη δουλειά. Το video αναπαράγει όλα τα συναισθήματα που είχα όταν έγραφα το κομμάτι, το οποίο είναι πολύ προσωπικό για μένα» δήλωσε ο μπασίστας.



    Εδώ και τα υπόλοιπα κομμάτια που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τη solo δουλειά του Brown: