Thursday, 03 August 2017 12:54

THE BLACK CAPES: “Now Rise” (νέο 360ᵒ video)

Written by 
    THE BLACK CAPES: “Now Rise” (νέο 360ᵒ video)

    Οι Αθηναίοι The Black Capes έκαναν το ντεμπούτο τους στις 9 Ιουνίου με τον δίσκο “All These Monsters”.

    Στη δημοσιότητα έδωσαν μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook, video 360° για το κομμάτι “Now Rise”. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω.


    01. The Invite
    02. Sarah The Witch
    03. Wolf Child
    04. Purple Heart
    05. Now Rise
    06. The Black Capes
    07. New Life 04:58
    08. We Will Never Die
    09. All These Monsters
    10. The Withdrawal

    Το εξώφυλλο του album επιμελήθηκε Seth (Septicflesh).