Friday, 18 August 2017 19:45

THE HAUNTED: "Preachers of Death" (νέο video clip)

Written by 
    THE HAUNTED: "Preachers of Death" (νέο video clip)

    Στις 25 Αυγούστου κυκλοφορεί μέσω της Century Media το ένατο full length album των The Haunted, με τίτλο “Strength in Numbers”.

    Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα ακόμη κομμάτι του επερχόμενου δίσκου, το "Preachers of Death". Ακούστε το και δείτε το video clip του παρακάτω.

    Το "Strength in Numbers" ηχογραφήθηκε στα Parlour Studios στο Kettering της Αγγλίας και την παραγωγή ανέλαβε ο Russ Russell (Napalm Death, Dimmu Borgir, The Exploited). Το εξώφυλλο του δίσκου επιμελήθηκε ο επί σειρά ετών συνεργάτης τους, Andreas Pettersson.

    Track listing

    01. Fill the Darkness With Black
    02. Brute Force
    03. Spark
    04. Preachers of Death
    05. Strength in Numbers
    06. Tighten the Noose
    07. This Is the End
    08. The Fall
    09. Means to an End
    10. Monuments