Wednesday, 23 August 2017 13:41

ENSIFERUM: “Way of the Warrior” (νέο video clip)

Written by 
    ENSIFERUM: “Way of the Warrior” (νέο video clip)

    Οι Φινλανδοί Ensiferum είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν τον έβδομο δίσκο τους "Two Paths" στις 15 Σεπτεμβρίου, μέσω της Metal Blade Records.

    Στη δημοσιότητα ένα ακόμη κομμάτι, το “Way of the Warrior”. Ακούστε το και δείτε το video clip του παρακάτω.

    Η παραγωγή του album έγινε από τον Anssi Kippo και ο δίσκος γράφτηκε σε μπομπίνα αναλογικά.

    Track listing

    01. Ajattomasta Unesta
    02. For Those About To Fight For Metal
    03. Way Of The Warrior
    04. Two Paths
    05. King Of Storms
    06. Feast With Valkyries
    07. Don't You Say
    08. I Will Never Kneel
    09. God Is Dead
    10. Hail To The Victor
    11. Unettomaan Aikaan
    12. God Is Dead (Alternative Version) 
    13. Don't You Say (Alternative Version)