Monday, 09 October 2017 14:41

TARJA: "O Come, O Come, Emmanuel" (νέο video clip)

Written by 
    TARJA: "O Come, O Come, Emmanuel" (νέο video clip)

    Η Tarja (πρώην τραγουδίστρια των Nightwish) φέτος θα φέρει τα Χριστούγεννα λίγο νωρίτερα, με τη νέα της κυκλοφορία "From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas)", η οποία θα περιλαμβάνει έντεκα κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, προσαρμοσμένα στο δικό της ιδιαίτερο ύφος.

    Πιο συγκεκριμένα, δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου μέσω της earMUSIC. Ανάμεσα σε κομμάτια όπως το "Feliz Navidad" και το "We Wish you a Merry Christmas", θα βρίσκεται και το ολοκαίνουριο τραγούδι της, "Together". Στη δημοσιότητα δόθηκε μία πρώτη γεύση, το "O Come, O Come, Emmanuel". Μπορείτε να το ακούσετε και να παρακολουθήσετε το video clip παρακάτω.

    Εδώ το εξώφυλλο του CD:

    «Σ'αυτόν το δίσκο εξερεύνησα την άλλη πλευρά των Χριστουγέννων, αυτή των μοναχικών ανθρώπων. Τα Χριστούγεννα για όσους δε διασκεδάζουν με το όλο εορταστικό κλίμα».

    Εδώ το εξώφυλλο του βινυλίου:



    Δείτε το νέο video clip της Tarja Turunen εδώ: 

    Η παραγωγή του album πραγματοποιήθηκε από την ίδια τη Φινλανδή σε συνεργασία με τον Jim Dooley και τον Βρετανό Tim Palmer (Pearl Jam, David Bowie, The Cure), ο οποίος ανέλαβε και τη μίξη. Τo mastering έγινε από το Sterling Sound της Νέας Υόρκης.

    Τracklisting

    01. “O Come, O Come, Emmanuel”
    02. “Together”
    03. “We Three Kings”
    04. “Deck The Halls”
    05. “Pie Jesu”
    06. “Amazing Grace”
    07. “O Tannenbaum”
    08. “Have Yourself A Merry Little Christmas”
    09. “God Rest Ye”
    10. “Feliz Navidad”
    11. “What Child Is This”
    12. “We Wish You A Merry Christmas”

    Και το εξώφυλλο της ψηφιακής κυκλοφορίας: