Saturday, 11 November 2017 15:33

DESTRUCTION: “United by Hatred” (νέο video clip)

Written by 
    DESTRUCTION: “United by Hatred” (νέο video clip)

    Οι αγαπημένοι μας Γερμανοί Destruction φιλοξενούνται στο τεύχος Νοεμβρίου του Metal Hammer που κυκλοφορεί, στη μόνιμη στήλη Past Tense to Future Tense, με τον μπασίστα, τραγουδιστή και ψυχή της μπάντας, Martin "Schmier" Schirmer να κάνει μια βουτιά στο παρελθόν και να μας μιλά αναλυτικά για όλο το παρασκήνιο της δημιουργίας του ιστορικού ντεμπούτου, “Infernal Overkill”.

    Την Παρασκευή 10 του μήνα κυκλοφόρησε η συλλογή “Thrash Anthems II” μέσω της Nuclear Blast. Στη δημοσιότητα έδωσαν video το οποίο παρουσιάζουν ως “The History Clip” για το κομμάτι “United by Hatred” στο οποίο θα δείτε στιγμιότυπα από την επική συναυλία του ’89 στη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

    Στο “Thrash Anthems II”, οι Γερμανοί επανηχογραφούν παλιότερα τραγούδια τους, σε συνέχεια της πρώτης ανάλογης προσπάθειας του 2007, επιτρέποντας, μάλιστα, στους fans να συμμετάσχουν ενεργά στην δημιουργία του δίσκου μέσω της εφαρμογής Pledge Music απ’ όπου και συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την παραγωγή. Το artwork είναι δουλειά του Ούγγρου Gyula Havancsak που έχει δουλέψει με ονόματα όπως οι Annihilator, οι Stratovarius και οι Tankard.

    Track listing

    01. Confused Mind
    02. Black Mass
    03. Frontbeast
    04. Dissatisfied Existence
    05. United By Hatred
    06. The Ritual
    07. Black Death
    08. The Antichrist
    09. Confound Games
    10. Ripping You off Blind
    11. Satan's Vengeance
    12. Holiday in Cambodia(Dead Kennedys cover, bonus track)