Sunday, 04 February 2018 17:40

ZAKK WYLDE: Μιλά για τον OZZY και το πρώτο κομμάτι που έγραψαν μαζί (video)

Written by 
    ZAKK WYLDE: Μιλά για τον OZZY και το πρώτο κομμάτι που έγραψαν μαζί (video)

    Πριν από μερικές ημέρες ο κιθαρίστας των Black Label Society και του Ozzy Osbourne, Zakk Wylde, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του μικρού Elliot Fullam, “Little Punk People” στο YouTube.

    Στη συνέντευξή του, την οποία μονοπώλησε το χιούμορ καθώς ο σπουδαίος μουσικός είχε τρομερή διάθεση για αυτοσαρκασμό, ο Zakk Wylde μίλησε για τα τελευταία νέα απ’ το στρατόπεδο των BLS, για την εμπειρία της συνεργασίας με τον Ozzy Osbourne ειδικά σε περιβάλλον περιοδείας ενώ αποκάλυψε πως το “Miracle Man” που ανοίγει το “No Rest for the Wicked” του 1988 ήταν το πρώτο τραγούδι που συνέθεσε με τον Double O. Στο τέλος της κουβέντας, ο αμερικανός guitar hero ανέφερε τα αγαπημένα του albums από τον Jimi Hendrix, το Neil Young, τους Rolling Stones, τους Black Sabbath, την προσωπική καριέρα του Ozzy, τους Judas Priest και τους Metallica, καλλιτέχνες που ο ίδιος αγαπά και τον έχουν επηρεάσει στη μουσική του πορεία. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της 7λεπτης συνέντευξης.

    Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου, 10ου studio album των Black Label Society με τίτλο “Grimmest Hits”, η τετράδα από το Los Angeles κοσμεί το εξώφυλλο του Metal Hammer Φεβρουαρίου. Στις σελίδες του εντύπου φιλοξενούμε μια εκτενή άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον ευδιάθετο ηγέτη του σχήματος, Zakk Wylde ο οποίος μας μιλά με τον συνήθη, απολαυστικό τρόπο του για το νέο δισκογραφικό βήμα της μπάντας του, για τον μέντορα Ozzy αλλά και για την κατάσταση της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας. Παράλληλα, εμπνεόμενοι από το λογοπαίγνιο του τίτλου του δίσκου, προσπαθούμε να χτίσουμε το ιδανικό best-of της καριέρας του ξανθού Viking απ’ το Bayonne. Στο τμήμα των δισκοκριτικών θα βρείτε και την παρουσίαση του "Grimmest Hits".

    Εδώ ακούμε όσα τραγούδια του “Grimmest Hits” έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα.