Sunday, 04 February 2018 18:56

ROTTING CHRIST: “Societas Satanas” (νέο live video)

Written by 
    ROTTING CHRIST: “Societas Satanas” (νέο live video)

    Το περασμένο καλοκαίρι, την Παρασκευή 30 Ιουνίου, οι Rotting Christ ήταν οι headliners της πρώτης μέρας του Rockwave Festival σε ένα line up που ένωσε την ελληνική Σκηνή καθώς συμπεριελάμβανε τους Nightstalker, τους 1000mods, τους InnerWish και τους Bazooka.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε σε video την εκτέλεση του “Societas Satanas” από το δίσκο “Apollyon” των Thou Art Lord, του side project του frontman των Rotting Christ, Σάκη Τόλη μαζί με τον Magnus Wampyr Daoloth των Necromantia. Τη σκηνοθεσία και το μοντάζ ανέλαβε ο Γιάννης Καϊμακάμης και η ομάδα The Nightwatchers που μεταξύ πολλών άλλων επιμελούνται και την εκπομπή TV War του Mad και του Metal Hammer ενώ η μίξη του ήχου είναι δουλειά του George Emmanuel.

    Υπενθυμίζουμε ότι στις 23 Μαρτίου, οι Rotting Christ κυκλοφορούν τη συλλογή “Their Greatest Spells” μέσω της Season of Mist. Το διπλό CD, εκτός από τραγούδια από όλη την 30χρονη πορεία της μπάντας, τα οποία ενέκρινε προσωπικά ο Σάκης Τόλης, θα φιλοξενεί και το καινούριο κομμάτι, “I Will Not Serve” που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.