Wednesday, 14 March 2018 18:44

PRIMORDIAL: “Exile Amongst the Ruins” (νέο video clip)

Written by 
    PRIMORDIAL: “Exile Amongst the Ruins” (νέο video clip)

    Σε περίπου δύο εβδομάδες, στις 30 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο album των Primordial με τίτλο “Exile Amongst the Ruins” μέσω της Metal Blade.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρίτο κατά σειρά video clip του δίσκου για το ομώνυμο τραγούδι, σε σκηνοθεσία του Costin Chioreanu της Twilight 13 Media.

    Με αφορμή το εξαιρετικό νέο δισκογραφικό βήμα των αγαπημένων Ιρλανδών, δε χάσαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον τραγουδιστή και στιχουργό της μπάντας, Alan “A.A. Nemtheanga” Averill. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε στο Metal Hammer Μαρτίου που κυκλοφορεί, ο εκπληκτικός frontman μας μιλά για όλες τις πτυχές πίσω από τη δημιουργία του δίσκου, μας αναλύει την καλλιτεχνική νοοτροπία που υπηρετούν πιστά οι Primordial όλα αυτά τα χρόνια ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει και τη μάστιγα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στο τμήμα των δισκοκριτικών, μπορείτε να διαβάσετε και την παρουσίαση του “Exile Amongst the Ruins”.

    Παρακάτω θυμόμαστε και τα άλλα δύο videos που έχουν δημοσιευτεί, για τα “To Hell or the Hangman” και "Stolen Years" το οποίο θα βρείτε και στο CD "Hammered Mar. 2018" που συνοδεύει το τρέχον τεύχος του Metal Hammer και στο οποίο τόσο ελληνικές μπάντες όσο και σχήματα από το εξωτερικό μας παρουσιάζουν τις νέες δουλειές τους. Και τα δύο videos έχουν γυριστεί σε σκηνοθεσία Costin Chioreanu ενώ ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Δουβλίνο και τα Camelot Studios σε παραγωγή του Ola Ersfjord.

    Track listing:

    01. Nail Their Tongues
    02. To Hell or the Hangman
    03. Where Lie the Gods
    04. Exile Amongst the Ruins
    05. Upon Our Spiritual Deathbed
    06. Stolen Years
    07. Sunken Lungs
    08. Last Call