Tuesday, 03 April 2018 17:28

GHOST: Teaser video για το «νέο» PAPA EMERITUS

Written by 
    GHOST: Teaser video για το «νέο» PAPA EMERITUS

    Στις 30 Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια συναυλίας των Ghost στο Gothenburg της Σουηδίας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή παράδοσης-παραλαβής της θέσης του frontman της μπάντας, γεγονός που σηματοδοτεί το κλείσιμο του κύκλου του εκάστοτε δίσκου και την έναρξη της δημιουργίας του επόμενου.

    Ο Papa Emeritus Zero όπως ονομάζεται η νέα ενσάρκωση του τραγουδιστή και mainman της Σουηδικής μπάντας αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως σύντομα, και οι Ghost έδωσαν στη δημοσιότητα ένα teaser video, με έντονη δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού, ώστε να μας προετοιμάσουν για την άφιξή του.

    Ο, άτιτλος ακόμα, δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο μέσω της Loma Vista Recordings. Την παραγωγή ανέλαβε ο Tom Dallgety (Opeth, Royal Blood) στα Artery Studios στη Στοκχόλμη ενώ η μίξη είναι δουλειά του Andy Wallace (Slayer, Nirvana) στα Westlake Studios στο West Hollywood του Los Angeles. Το πρώτο single με τίτλο “Rats θα δοθεί στη δημοσιότητα εντός του μήνα ενώ στις 5 Μαΐου θα ξεκινήσει και η περιοδεία “Rats on the Road” για την προώθηση του album.

    Μέχρι τότε, θυμόμαστε την επί σκηνής «καθαίρεση» του Papa Emeritus III καθώς και τα “Meliora” και “Popestar”.