Wednesday, 25 April 2018 11:08

DARON MALAKIAN AND SCARS ON BROADWAY: “Lives” (νέο video clip)

Written by 
    DARON MALAKIAN AND SCARS ON BROADWAY: “Lives” (νέο video clip)

    Από το 2010 έχουν να κυκλοφορήσουν νέα μουσική οι Scars on Broadway, το side project του Daron Malakian, κιθαρίστα των System of a Down.

    Πλέον, η μπάντα έχει αναγεννηθεί αλλάζοντας ελαφρώς το όνομά της και στις 20 Ιουλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2ο δίσκο της με τίτλο “Dictator”. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν το 2012 όμως το album παρέμενε στα συρτάρια μέχρι σήμερα.

    Η σύνθεση είναι εντελώς διαφορετική από το ομώνυμο ντεμπούτο καθώς ο Malakian έπαιξε όλα τα όργανα μόνος του, τηρώντας το αρχικό πλάνο του για ολοκληρωτικές αλλαγές από δίσκο σε δίσκο.

    Εδώ παίρνουμε μια πρώτη γεύση με το τραγούδι “Lives” και το video clip που το συνοδεύει, σε σκηνοθεσία Hayk Matevosyan. Οι μουσικοί που συνοδεύουν το Malakian στο video είναι οι Orbel Babayan, Roman Lomtadze και Niko Chatziantoniou.

    Σύμφωνα με την ίδια τη μπάντα, ένα τμήμα από τα κέρδη του τραγουδιού στις ψηφιακές πλατφόρμες όπως το iTunes θα δοθεί στην οργάνωση ArmeniaFund ώστε να ενισχυθεί η εκστρατεία "Lives First Aid Kits Campaign" που θα προσφέρει υλικά πρώτων βοηθειών σε χωριά της αυτόνομης περιοχής Artsakh στον Καύκασο (γνωστότερη και ως Nagorno-Karabakh) που βρίσκονται στο επίκεντρο βομβαρδισμών από τις ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν, σε έναν πόλεμο που διαρκεί εδώ και σχεδόν 30 χρόνια.