Friday, 11 May 2018 12:07

NAPALM DEATH: "Standardization" (νέο video-clip)

Written by 
    NAPALM DEATH: "Standardization" (νέο video-clip)

    Napalm Death κυκλοφορούν αυτή την περίοδο τη διπλή συλλογή "Coded Smears and More Uncommon Slurs" η οποία περιέχει σπάνια κομμάτια της περιόδου 2004-16 του σπουδαίου συγκροτήματος. Βλέπουμε το video για το εναρκτήριο της συλλογής, "Standardization", το οποίο ήταν το bonus track στη βινυλιακή έκδοση του "Utilitarian" album (2011).

    Οι fans των Βρετανών πιονέρων του ακραίου ήχου, στο "Coded Smears..." θα βρουν τα:


    01. Standardization
    02. Oh So Pseudo
    03. It Failed to Explode
    04. Losers
    05. Call That an Option?
    06. Caste as Waste
    07. We Hunt in Packs
    08. Oxygen of Duplicity
    09. Paracide (διασκευή σε Gepøpel)
    10. Critical Gluttonous Mass
    11. Aim Without an Aim
    12. An Extract (Strip it Clean)
    13. Phonetics for the Stupefied
    14. Suppressed Hunger
    15. To Go Off and Things (διασκευή σε Cardiacs)


    01. Clouds of Cancer / Victims of Ignorance
    02. What is Past is Prologue
    03. Like Piss to a Sting
    04. Where the Barren is Fertile
    05. Crash the Pose (διασκευή σε Gauze)
    06. Earthwire
    07. Will by Mouth
    08. Everything in Mono
    09. Omnipresent Knife in Your Back
    10. Lifeline (διασκευή σε Sacrilege)
    11. Youth Offender
    12. No Impediment to Triumph (Bhopal)
    13. Legacy Was Yesterday
    14. Outconditioned (διασκευή σε Despair)
    15. Atheist Runt
    16. Weltschmerz (Extended Apocalyptic Version)

    Το εντυπωσιακό video είναι δουλειά του γνωστού εικαστικού καλλιτέχνη και δημιουργού visual videos, Costin Chioreanu (Enslaved, Primordial, Grave, Arch Enemy, Oceans of Slumber, Carach Angren).