Wednesday, 16 May 2018 15:14

MONUMENT: “The Chalice” (νέο video clip)

Written by 
    MONUMENT: “The Chalice” (νέο video clip)

    Στις 25 του μήνα οι Monument κυκλοφορούν τον τρίτο τους δίσκο “Hellhound”, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται εννέα τραγούδια και τρία bonus.

    Στη δημοσιότητα έδωσαν το τρίτο single του δίσκου, το κομμάτι “The Chalice” μαζί με video clip. Μπορείτε να τα απολαύσετε παρακάτω.

    Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Peter Ellis, δήλωσε: «Το “The Chalice” είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια του δίσκου και πιστεύω πως είναι κι ένα από αυτά που “προσθέτουν” ακόμη ένα επίπεδο στον ήχο μας, που δεν υπήρχε ως τώρα. Στιχουργικά το κομμάτι αναφέρεται σε όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινά καθώς και στις επιλογές ανάμεσα στο καλό και στο κακό που όλοι μας πρέπει να παίρνουμε».

    Στο Metal Hammer Μαΐου που κυκλοφορεί φιλοξενούμε τους Monument, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο τραγουδιστής Peter Ellis, θα διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο βήμα στην καριέρα τους, τα όνειρα τους για το μέλλον καθώς και την άποψή τους για τη σύγχρονη κατάσταση της μουσικής βιομηχανίας.

    Ο δίσκος “Hellhound” θα κυκλοφορήσει σε απλή έκδοση CD (με τα εννέα κομμάτια), σε digipack με τρία bonus κομμάτια, σε μαύρο βινύλιο (9 κομμάτια) και σε boxset (θα κυκλοφορήσουν μόνο 500).

    Υπενθυμίζουμε πως οι Monument θα εμφανιστούν στη χώρα μας στο πλαίσιο του Rockwave Festival, στις 20 Ιουλίου, όπου headliners είναι οι θρυλικοί Iron Maiden.