Saturday, 16 June 2018 11:32

NULL‘O’ZERO: Πληροφορίες για το νέο δίσκο – Δείτε ένα νέο video clip

Written by 
    NULL‘O’ZERO: Πληροφορίες για το νέο δίσκο – Δείτε ένα νέο video clip

    Τρία χρόνια έχουν περάσει από το ντεμπούτο των Αθηναίων Null‘O’Zero με τίτλο “The Enemy Within”.

    Πλέον, η μπάντα βρίσκεται στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του διαδόχου του, που έχει τίτλο “Instructions to Dominate” και θα φτάσει στα δισκάδικα στις 13 Ιουλίου μέσω της ROAR! Rock of Angels Records.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το τραγούδι “The Last One” σε σκηνοθεσία του Bob Katsionis (Firewind, Outloud, solo). Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο χώρο εκδηλώσεων Mono the Place και συμμετέχουν ο ηθοποιός Christo Veliano στο ρόλο του “The Last One” και ο ζογκλέρ Γιώργος Λούκος στο ρόλο του «Δαίμονα/Μάγου». Η μπάντα προειδοποιεί πως το video ενδέχεται να προκαλέσει επιληπτική κρίση σε όσους πάσχουν από φωτοευαίσθητη επιληψία.

    Ο δίσκος ηχογραφήθηκε σε παραγωγή των ίδιων των Null’O’Zero και του Θύμιου Κρίκου (InnerWish, ex-Diviner) ο οποίος ανέλαβε και τη μίξη μαζί με το Νίκο Ιωσηφίδη. Την ηχοληψία ανέλαβαν ο Fotis Benardo (SixforNine, ex-Septicflesh) μαζί με τους Νίκο Ιωσηφίδη και Άκη Πάστρα ενώ το mastering πραγματοποιήθηκε από τον Peter In de Betou στο studio Tailor Made Production Sweden (Arch Enemy, Dark Tranquillity, Firewind). Το εξώφυλλο είναι έργο του Γιάννη Νάκου και ως guests συναντάμε το Θύμιο Κρίκο και το Γιώργο Γεωργίου (το τελευταίο solo και το πιάνο στο “Until the End of Life” αντίστοιχα).

    Track listing:

    01. Instructions To Dominate
    02. The Last One
    03. My Last Disguise
    04. Imprisoned In The Dark
    05. Decline The Legacy
    06. Face Down The World
    07. Better Off Dead
    08. Until The End Of Life
    09. Trapped In A Maze
    10. Hate