Monday, 10 September 2018 00:24

POWERWOLF: “Killers with the Cross” (νέο video clip)

Written by 
    POWERWOLF: “Killers with the Cross” (νέο video clip)

    Από τις 20 Ιουλίου κυκλοφορεί μέσω της Napalm Records ο 7ος δίσκος των Γερμανών Powerwolf με τίτλο “The Sacrament of Sin”.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το τραγούδι “Killers with the Cross”.

    Ο δίσκος ηχογραφήθηκε με παραγωγό τον Jens Bogren (Fates Warning, Paradise Lost, Kreator, Sepultura) στα Fascination Street Studios στη Σουηδία.

    Με αφορμή την κυκλοφορία του “The Sacrament of Sin”, οι Powerwolf φιλοξενούνται στο Metal Hammer Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο πληκτράς Falk Maria Schlegel θα διαβάσετε μεταξύ άλλων για την ολοένα και αυξανόμενη δημοτικότητα της μπάντας που αντικατοπτρίζεται στις υψηλές θέσεις στο billing μεγάλων festivals, για το διάστημα μεταξύ του νέου δίσκου και του προηγούμενου, “Blessed & Possessed”, για την πρώτη τους απόπειρα να ηχογραφήσουν power ballad αλλά και για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο τμήμα των δισκοκριτικών θα βρείτε και την παρουσίαση του δίσκου. Παρακάτω θυμόμαστε τα video clips για τα "Fire & Forgive" και “Demons Are a Girl's Best Friend” και το lyric video για το “Incense and Iron”.

    Track listing:

    01. Fire & Forgive
    02. Demons Are A Girl‘s Best Friend
    03. Killers With The Cross
    04. Incense And Iron
    05. Where The Wild Wolves Have Gone
    06. Stossgebet
    07. Nightside Of Siberia
    08. The Sacrament Of Sin
    09. Venom Of Venus
    10. Nighttime Rebel
    11. Fist By Fist (Sacralize Or Strike)
    12. Midnight Madonna (bonus track)