Saturday, 17 November 2018 09:47

JASON BECKER: “Hold On To Love” (νέο video clip)

Written by 
    JASON BECKER: “Hold On To Love” (νέο video clip)

    Μόνο μπράβο αξίζουν στον Jason Becker. Ο άριστος μουσικός πάντα θα μας εμπνέει με τη στάση ζωής του! Το παράδειγμά του, δίνει δύναμη σε όλους μας, μουσικούς και ακροατές!

    Στις 7 Δεκεμβρίου ο Jason Becker επιστρέφει στη δισκογραφία μέσω της Music Theories Recordings / Mascot Label Group, με τον τρίτο full length δίσκο και έβδομη, συνολικά, solo κυκλοφορία του, “Triumphant Hearts”.

    Τώρα, στη δημοσιότητα δόθηκε video clip για το “Hold On To Love” που θα συμπεριλαμβάνεται στον πολυαναμενόμενο δίσκο.

    Η διαδικασία της σύνθεσης πραγματοποιήθηκε μέσω του προγράμματος που δημιούργησε ο πατέρας του και χρησιμοποιεί ο Jason Becker για να επικοινωνεί κουνώντας τις κόρες των ματιών του, το μόνο σημείο του σώματός του που δεν έχει παραλύσει εξαιτίας της νόσου του Lou Gehrig με την οποία μάχεται εδώ και πάνω από 20 χρόνια.

    Ο ίδιος μάλιστα, επιδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την τεράστια δύναμη ψυχής που τον χαρακτηρίζει δήλωσε: «Κάποιοι άνθρωποι με λυπούνται και το καταλαβαίνω. Εγώ, όμως, νιώθω τυχερός. Δε μου λείπει πια η κιθάρα. Είμαι σίγουρος πως αυτό συνέβη επειδή υποχρεώθηκα να το κάνω, αλλά είμαι ευγνώμων για τόσα πολλά άλλα πράγματα. Είμαι περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που με αγαπούν και μπορώ ακόμα να γράφω μουσική».

    Το υλικό, που αποτυπώνει το βαθύ μουσικό υπόβαθρο και τις γνώσεις του Jason Becker εκτελέστηκε από μια πλειάδα εξίσου σπουδαίων μουσικών. Πιο συγκεκριμένα, στις κιθάρες συναντάμε ονόματα όπως οι Steve Vai, Marty Friedman, Neal Schon, Paul Gilbert, Joe Bonamassa, Jeff Loomis, Greg Howe, Richie Kotzen, Gus G., Mattias IA Eklundh, Michael Lee Firkins, Steve Hunter, Ben Woods, Uli Jon Roth, Chris Broderick, Joe Satriani, Guthrie Govan, Steve Morse και Trevor Rabin. Τα πρώτα 13 ονόματα, μάλιστα, έπαιξαν συλλογικά στο πρώτο single από το δίσκο που έχει τίτλο “Valley of Fire” και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Πέρα από τους παραπάνω μεγάλους axemen, συμμετέχουν στα φωνητικά οι Steve Knight και Codany Holiday καθώς και ο Jake Shimabukuro στο ukulele. Στο δίσκο, τέλος μπορούμε να ακούσουμε και τον ίδιο τον Jason Becker μέσα από ηχογραφήσεις στα 80s και τα 90s.

    Αναλυτικά το track listing και οι guests είναι οι εξής:

    1. Triumphant Heart (ft. Marty Friedman, Gluaco Bertagnin, Hiyori Okuda)
    2. Hold On To Love (ft. Codany Holiday)
    3. Fantasy Weaver (ft. Jake Shimabukuro)
    4. Once Upon A Melody
    5. We Are One (ft. Steve Knight)
    6. Magic Woman (ft. Uli Jon Roth, Chris Broderick)
    7. Blowin' In The Wind
    8. River Of Longing (ft. Jon Satiriani, Aleks Sever, Guthrie Govan, Steve Morse)
    9. Valley Of Fire (ft. The Magnificent 13)
    10. River Of Longing (ft. Trevor Rabin)
    11. Taking Me Back
    12. Tell Me No Lies
    13. Hold On To Love (ft. Codany Holiday) [Chuck Zwicky Remix]
    14. You Do It