Friday, 22 February 2019 20:01

OVERKILL: “Welcome to the Garden State” (νέο video clip)

Written by 
    OVERKILL: “Welcome to the Garden State” (νέο video clip)

    Από σήμερα κυκλοφορεί ο νέος, 19ος studio δίσκος των βετεράνων Overkill με τίτλο “The Wings of War”, μέσω της Nuclear Blast.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το τραγούδι “Welcome to the Garden State” σε σκηνοθεσία του Tommy Jones και παραγωγή των Videohammer Studios.

    Με αφορμή το νέο album, στο Metal Hammer Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον frontman των ασταμάτητων thrashers απ’ το New Jersey, Bobby “Blitz” Ellsworth. Στη συνέντευξη που φιλοξενείται στις σελίδες του εντύπου ο Αμερικανός τραγουδιστής μιλά για το πρόσφατο DVD “Live in Oberhausen”, εξηγεί με λεπτομέρεια τη δημιουργία του δίσκου και την επιρροή που είχαν σ’ αυτόν τα δύο νέα μέλη των Overkill, σχολιάζει τη νοοτροπία της μπάντας μέσα στα χρόνια και μιλά για τα σχέδιά τους για το μέλλον. Στο τμήμα των δισκοκριτικών θα διαβάσετε και την παρουσίαση του “The Wings of War”.

    Παρακάτω θυμόμαστε και τα “Last Man Standing” και “Head of a Pin” που ήδη έχουν δημοσιευτεί. Υπενθυμίζουμε, επίσης, πως οι Overkill στην επερχόμενη ευρωπαϊκή τους περιοδεία μαζί με τους εξίσου σπουδαίους Destruction και τους Flotsam and Jetsam θα έχουν μαζί τους για 10 ημερομηνίες τους Αθηναίους Chronosphere.

    Track listing:

    01. Last Man Standing
    02. Believe In The Fight
    03. Head Of A Pin
    04. Bat Shit Crazy
    05. Distortion
    06. A Mother's Prayer
    07. Welcome To The Garden State
    08. Where Few Dare To Walk
    09. Out On The Road-Kill
    10. Hole In My Soul