Tuesday, 23 April 2019 12:41

SABATON: “Bismarck” (νέο video clip)

Written by 
    SABATON: “Bismarck” (νέο video clip)

    Στις 19 Ιουλίου, όπως έχει ανακοινωθεί, κυκλοφορεί μέσω της Nuclear Blast ο νέος, 9ος δίσκος των Sabaton με τίτλο “The Great War”, τρία χρόνια μετά από το “The Last Stand”.

    Εν αναμονή μιας πρώτης γεύσης από το album, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το video clip για το αυτόνομο single, “Bismarck”, το οποίο πραγματεύεται την ιστορία του διάσημου θωρηκτού και ηχογραφήθηκε στα πλαίσια των sessions του “The Great War”. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Matthias Hoene και υπεύθυνη για την παραγωγή είναι η εταιρία Wargaming.

    Οι ίδιοι οι Sabaton δήλωσαν σχετικά με το “Bismarck”: «Είναι το στιχουργικό θέμα που μάς έχει ζητηθεί τις περισσότερες φορές απ’ όλα. Η ιστορία του πλοίου Bismarck είναι συναρπαστική και θέλαμε να γράψουμε ένα τραγούδι γι’ αυτήν για χρόνια, αλλά δεν μπορούσαμε να το ταιριάξουμε σε κάποιο δίσκο.

    «Καταλήξαμε, επομένως, να το κυκλοφορήσουμε ως single για να κάνουμε ένα δώρο σε όλους εσάς τους φανταστικούς fans που μας στηρίζετε εδώ και 20 χρόνια. Ευχαριστούμε τους φίλους μας στη Wargaming και το παιχνίδι “World of Warships” διότι μας βοήθησαν ώστε να ντύσουμε το τραγούδι με ένα εντυπωσιακό video, αντάξιο της μουσικής. Η φοβερή ομάδα της Wargaming εξασφάλισε ιστορική ακρίβεια στις σκηνές μέσω των μοντέλων από το βραβευμένο παιχνίδι τους ενώ ο σκηνοθέτης, Matthias Hoene, που έχει κερδίσει τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ των Καννών, συνέδεσε άριστα την μπάντα και την ιστορία.»

    Υπενθυμίζουμε πως εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το “The Great War”, και θα πάρετε μια πρώτη γεύση από τα όσα περιλαμβάνει το Metal Hammer Μαΐου, με το οδοιπορικό μας στη Γαλλία για το preview του δίσκου.

    Track listing:

    01. The Future Of Warfare
    02. Seven Pillars Of Wisdom
    03. 82nd All The Way
    04. The Attack Of The Dead Men
    05. Devil Dogs
    06. The Red Baron
    07. Great War
    08. A Ghost In The Trenches
    09. Fields Of Verdun
    10. The End Of The War To End All Wars
    11. In Flanders Fields