Friday, 26 April 2019 14:27

STEEL PROPHET: "Thrashed Relentlessly" (νέο video clip)

Written by 
    STEEL PROPHET: "Thrashed Relentlessly" (νέο video clip)

    Από σήμερα, 26 Απριλίου, κυκλοφορεί μέσω της Rock of Angels Records ο νέος δίσκος των Steel Prophet με τίτλο “The God Machine”.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι “Thrashed Relentlessly” και να παρακολουθήσετε το video clip που το συνοδεύει, σε σκηνοθεσία του Mirko Witzki και μοντάζ του Kevin Kleemann.

    Την παραγωγή του δίσκου ανέλαβε ο νέος frontman της μπάντας R.D. Liapakis (Mystic Prophecy) παρέα με τον κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος Steve Kachinsky Blakmoor. Η μίξη είναι δουλειά του Henrik Udd στα Henrik Udd Recording Studios.

    Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου, στο Metal Hammer Απριλίου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Steve Kachinsky. Στη συνέντευξη που φιλοξενείται στις σελίδες του εντύπου θα διαβάσετε, μεταξύ άλλων, τα πάντα σχετικά με το νέο δίσκο και την αλλαγή του τραγουδιστή, ενώ ο Αμερικανός μουσικός σχολιάζει τις αξίες που προσπαθεί να περάσει μέσα από τους στίχους του και παρατηρεί την κατάσταση στο αμερικάνικο metal εν έτει 2019. Στο τμήμα των δισκοκριτικών θα διαβάσετε και την παρουσίαση του “The God Machine”.

    Εδώ θυμόμαστε και το lyric video για το τραγούδι "Crucify" και το video clip από το title track του δίσκου.