Friday, 03 May 2019 14:24

SABATON: “Fields of Verdun” (νέο video clip)

Written by 
    SABATON: “Fields of Verdun” (νέο video clip)

    Το πρώτο single από το επερχόμενο album τους, “The Great War”, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Sabaton.

    Ο λόγος για το “Fields of Verdun” που μιλά για τη σφοδρότατη και αιματηρή μάχη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στην ομώνυμη γαλλική πόλη. Εδώ μπορείτε να το ακούσετε και να παρακολουθήσετε το video clip που το συνοδεύει.

    Στο Verdun πραγματοποιήθηκε το preview του δίσκου σε συνδυασμό με μια περιήγηση στα μουσεία και τους ιστορικούς χώρους της περιοχής. Εκεί βρέθηκε και το Metal Hammer ως προσκεκλημένο της μπάντας και στο τεύχος Μαΐου που κυκλοφορεί θα διαβάσετε το αναλυτικό οδοιπορικό μας, την πρώτη εικόνα που σχηματίσαμε για το album αλλά και την άκρως ενδιαφέρουσα και αποκλειστική συνέντευξή μας με τον mainman των Sabaton, τον μπασίστα Pär Sundström.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα video που αναλύει την μάχη του Verdun καθαυτήν, από το νέο κανάλι “Sabaton History Channel” όπου το συγκρότημα σε συνεργασία με ιστορικούς από την ομάδα TimeGhost History, παρουσιάζει σύντομα και περιεκτικά το υπόβαθρο πίσω από τους στίχους των τραγουδιών. Θυμόμαστε επίσης και το “Bismarck” ένα αυτόνομο single που ηχογραφήθηκε στα sessions του “The Great War” καθώς και τη διασκευή των Apocalyptica στο “Fields of Verdun”. Ο δίσκος κυκλοφορεί στις 19 Ιουλίου μέσω της Nuclear Blast.

    Track listing:

    01. The Future Of Warfare
    02. Seven Pillars Of Wisdom
    03. 82nd All The Way
    04. The Attack Of The Dead Men
    05. Devil Dogs
    06. The Red Baron
    07. Great War
    08. A Ghost In The Trenches
    09. Fields Of Verdun
    10. The End Of The War To End All Wars
    11. In Flanders Fields