Wednesday, 15 May 2019 16:20

ARCH/MATHEOS: “Tethered” (νέο video clip)

Written by 
    ARCH/MATHEOS: “Tethered” (νέο video clip)

    Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί το “Winter Ethereal”, ο δεύτερος δίσκος των Arch/Matheos, του side project του Jim Matheos, ψυχής των αγαπημένων Fates Warning μαζί με τον John Arch, τραγουδιστή των σπουδαίων Αμερικανών στους πρώτους τρεις δίσκους τους (“Night on Bröcken”, “The Spectre Within” και το ανυπέρβλητο “Awaken the Guardian”).

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip του τραγουδιού “Tethered”, σε σκηνοθεσία του David Brodsky για λογαριασμό της MyGoodEye και παραγωγή της Allison Woest.

    Με βασική αφορμή το “Winter Ethereal”, στο Metal Hammer Μαΐου που κυκλοφορεί, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον σπουδαίο John Arch. Στην άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παραχώρησε, θα διαβάσετε τα πάντα πίσω από τη δημιουργία του δίσκου, ενώ ο Αμερικανός frontman δεν παραλείπει να αφηγηθεί και ιστορίες από το βαθύ παρελθόν. Στο τμήμα των δισκοκριτικών θα διαβάσετε και την παρουσίαση του “Winter Ethereal”.

    Πέρα από τους Jim Matheos και John Arch, στο album συμμετέχουν πολλοί σπουδαίοι μουσικοί, μεταξύ αυτών το τωρινό rhythm section των Fates Warning, Bobby Jarzombek στα τύμπανα και Joey Vera στο μπάσο, οι προκάτοχοί τους στις αντίστοιχες θέσεις Mark Zonder και Joe DiBiase, ο σπουδαίος μπασίστας Steve Di Giorgio (Testament, ex-Death, ex-Sadus), ο μπασίστας των Cynic, Sean Malone αλλά και ο πρώην κιθαρίστας των Fates Warning, Frank Aresti. Τη μίξη ανέλαβε ο Jens Bogren. Παρακάτω θυμόμαστε το video clip του πρώτου single του δίσκου, “Straight and Narrow” καθώς και το “Wanderlust”.

    Track listing:

    01. Vermilion Moons
    02. Wanderlust
    03. Solitary Man
    04. Wrath Of The Universe
    05. Tethered
    06. Straight And Narrow
    07. Pitch Black Prism
    08. Never In Your Hands
    09. Kindred Spirits