Friday, 20 September 2019 20:41

PLANET OF ZEUS: "All These Happy People" (νέο video clip)

Written by 
    PLANET OF ZEUS: "All These Happy People" (νέο video clip)

    Νέο video clip δόθηκε στη δημοσιότητα από τους Planet of Zeus, για το κομμάτι, "All These Happy People".

    Το "All These Happy People" περιλαμβάνεται στο νέο studio album των Planet of Zeus, "Faith in Physics", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου μέσω της Heavy Psych Sounds. 

    Η σκηνοθεσία αποτελεί έργο του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, ενώ πρωταγωνιστεί ο stand-up comedian Βύρων Θεοδωρόπουλος.

    Απολαύστε το:

    Παράλληλα η μπάντα προέβη στην ανακοίνωση διήμερου live, όπου θα παρουσιάσει τον νέο της δίσκο, την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, υποσχόμενοι ένταση αλλά και... ιδρώτα στο Fuzz Live Music Club.

    Εδώ θυμόμαστε και το "Gasoline" που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες ημέρες πριν και θα περιλαμβάνεται επίσης στη νέα δισκογραφική δουλειά: 

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το live αναγράφονται στο event του Facebook, καθώς και στο δελτίο Τύπου:

    Οι καταιγιστικοί Planet Οf Zeus παρουσιάζουν το εξαιρετικό νέο album τους, "Faith in Physics", μαζί με όλα τα εκρηκτικά τραγούδια από τη μέχρι τώρα πορεία τους, σε ένα διήμερο-φωτιά! Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club, τα Χριστούγεννα θα έρθουν νωρίτερα!

    Η προπώληση ξεκινάει στα 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 12 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 14 ευρώ.

    Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Το ακριβές πρόγραμμα της συναυλίας και τα opening acts θα γίνουν γνωστά από το site και την facebook σελίδα μας.

    Διάθεση εισιτηρίων:
    Τηλεφωνικά: 11876
    Online: www.viva.gr
    www.fuzzclub.gr/event/planetofzeus/
    Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).

    Επικοινωνία / Πληροφορίες:
    Θωμάς Μαχαίρας / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it./ 6936 161979
    Γιάννης Λυμπέρης / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 6945 622781

    Μια μπάντα που δεν χρειάζεται συστάσεις, με αξιοζήλευτη πορεία και μια αδιαφιλονίκητη χημεία επί σκηνής. Με τη μία sold out συναυλία να διαδέχεται την άλλη, σε κάθε πόλη και σε κάθε venue, έχουν ξεπεράσει τα στενά όρια της χώρας μας εδώ και πολύ καιρό, ταξιδεύοντας τα βαριά, γεμάτα groove, riffs τους σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Η φετινή εμφάνισή τους στο Release Athens, στο πλάι των Clutch και Black Rebel Motorcycle Club, μνημονεύεται ακόμα. Η σχέση του αθηναϊκού heavy rock κουαρτέτου με το κοινό είναι μοναδική και πλέον οι εμφανίσεις τους δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης!

    Το ντεμπούτο τους, "Eleven The Hard Way", το έπαιξε μέχρι και ο Bruce Dickinson στο BBC radio. Τα "Macho Libre" και "Vigilante" εδραίωσαν τη φήμη τους με τραγούδια σαν τα "Leftovers", "Vanity suit", "Vigilante" . Το "Loyal to the Pack", με τη μελωδία να βγαίνει μπροστά, έγινε το πιο επιτυχημένο album τους. Το "Live in Athens" απλά απέδειξε την εξέλιξή τους.

    Ο νέος δίσκος τους ακούγεται ως το ιδανικό soundtrack της δυστοπικής κατάστασης του πλανήτη μας, ένα heavy rock ξέσπασμα! Στιχουργικά είναι σίγουρα ο δίσκος με τον πιο έντονο κοινωνικοπολιτικό στίχο. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, έγραψαν το album «σε έναν κόσμο όπου βασιλεύει ο παραλογισμός, οι ακροδεξιές πολιτικές βρίσκουν παντού έδαφος, όπως και ο θρησκευτικός φανατισμός και η ελευθερία του λόγου δοκιμάζεται καθημερινά». Ψηφιοποίηση, θρησκεία, ψευτο-επανάσταση των social media, κάθε είδους εθισμός.

    Η μπάντα ηχητικά επιλέγει τον "βρώμικο" δρόμο, δημιουργώντας μια ηλεκτρισμένη και φορτισμένη ατμόσφαιρα μέσα στην οποία ταξιδεύουν τα μηνύματά τους. Heavy groove riffs, πανέξυπνα και γεμάτα, που θυμίζουν τις ένδοξες στιγμές των Rage Against The Machine, την ενέργεια των MC5 και τα pop ερεθίσματα των Queens Of The Stone Age.

    O δίσκος κυκλοφορεί από την περίφημη Heavy Psych Sounds.

    Έγραψαν για το "Faith in Physics":
    "To παιδί του έρωτα των Clutch με τους Soundgarden με τον έντονο σχολιασμό των RATM. Μια επίκαιρη επιστροφή." / Metal Hammer

    "Αυτή η μοναδική αρμονία μεταξύ των τραγουδιών, φέρνει το album να κοντράρεται στην πρώτη θέση με προηγούμενά τους, αφού εδώ μιλάμε για το απόγειο της μουσική ωριμότητας τους." / Rockway.gr

    "Σε κάθε τους βήμα μας παρουσιάζουν την αλήθεια τους, είναι δεμένοι σαν οικογένεια επί σκηνής και στηρίζουν έμπρακτα οποιαδήποτε αλλαγή στον ήχο τους." / Rocking.gr

    "Μεγάλη επιστροφή! Aνυπομονούμε να ακούσουμε τα τραγούδια και ζωντανά, εκεί που το συγκρότημα δίνει πάντοτε το 101% των δυνάμεών του." / I-Jukebox.gr

    Info | Music
    Official site
    Facebook
    Instagram
    YouTube
    Spotify