Tuesday, 12 November 2019 14:36

BLIND GUARDIAN: “War Feeds War” (νέο video clip)

Written by 
    BLIND GUARDIAN: “War Feeds War” (νέο video clip)

    Από την περασμένη Παρασκευή κυκλοφορεί μέσω της Nuclear Blast ο νέος, ορχηστρικός δίσκος των αγαπημένων Blind Guardian με τίτλο “Legacy of the Dark Lands”.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε το δεύτερο single από το album, “War Feeds War” και να παρακολουθήσετε το video clip που το συνοδεύει.

    Με βασική αφορμή την κυκλοφορία του “Legacy of the Dark Lands”, το οποίο οι Blind Guardian συνέθεταν για πάνω από 20 χρόνια, στο Metal Hammer Νοεμβρίου που κυκλοφορεί, φιλοξενούμε τον κιθαρίστα, βασικό συνθέτη και ιδρυτικό μέλος των Γερμανών, André Olbrich. Στην αναλυτική συνέντευξη που μας παραχώρησε ο μουσικός, παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες πίσω από την πολυετή διαδικασία δημιουργίας και ηχογραφήσεων του δίσκου με τη συνεργασία της Prague Filmharmonic Orchestra, σχολιάζει τη σχέση της μπάντας με το fantasy ανά τα έτη μιλώντας για το concept που βασίζεται στο μυθιστόρημα “Dark Lands” του συγγραφέα Markus Heitz και παραθέτει τα σχέδιά τους για το μέλλον. Στο τμήμα των κριτικών θα διαβάσετε και την παρουσίαση του δίσκου.

    Θυμόμαστε επίσης και το πρώτο single του “Legacy of the Dark Lands” με τίτλο “Point of No Return”.