Friday, 27 November 2020 04:17

NEED: Νέο τραγούδι “Beckethead” από τον δίσκο που περιμένουμε τον Γενάρη του 2021

Written by 
    NEED: Νέο τραγούδι “Beckethead” από τον δίσκο που περιμένουμε τον Γενάρη του 2021

    Ένα καινούριο τραγούδι με τον τίτλο “Beckethead” εμφάνισε το συγκρότημα επιβεβαιώνοντας ότι σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκονται ανάμεσα στις ποιοτικότερες δυνάμεις του progressive metal σήμερα. Όπως ανακοινώθηκε από τους Need, στις 12 Γενάρη του 2021 κυκλοφορεί ο νέος 5ος δίσκος τους με τίτλο “Norchestrion: A Song for the End” μέσω της Ikaros Records και ανυπομονούμε να φτάσει στα χέρια μας.

    Τη μίξη και το mastering του δίσκου ανέλαβε ο Hector D στο HD Factory ενώ το εξώφυλλο είναι έργο του Δημήτρη Τσούτσα που επιμελήθηκε το artwork και στα “The Wisdom Machine” και “Orvam: A Song for Home”.

    Track listing:

    01. Avia
    02. Beckethead
    03. Nemmortal
    04. Bloodlux
    05. V.a.d.i.s.
    06. Norchestrion
    07. Circadian
    08. Ananke
    09. Kinwind

    Εδώ μπορούμε να ακούσουμε το νέο τραγούδι που θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο δίσκο του σχήματος.

     Πριν λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα και το πρώτο single του δίσκου, το τραγούδι “Nemmortal” που μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω και να παρακολουθήσετε το αντίστοιχο visualizer που επιμελήθηκε ο Χάρης Κουντούρης.

    Όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι Need: «Το "Nemmortal" είναι ένα από τα βαρύτερα και πιο σκοτεινά τραγούδια του album και αποφασίσαμε να το κυκλοφορήσουμε ως πρώτο single για να δώσουμε τον τόνο. Ο δίσκος είναι, όπως λέει και ο τίτλος, ένα τραγούδι για το τέλος, έτσι αυτό το τραγούδι που αντιπροσωπεύει τις πιο άσχημες πτυχές της ανθρωπότητας, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά, ήταν το ιδανικό».
    Εδώ επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε το bandcamp των Need.