Wednesday, 16 December 2020 21:46

UNVERKALT: "Below the Surface" (νέο video clip)

Written by 
    UNVERKALT: "Below the Surface" (νέο video clip)

    Τέλη Νοεμβρίου κυκλοφόρησε το εξαιρετικό ντεμπούτο των Αθηναίων Unverkalt μέσω της Vinylstore και μαγνήτισε το ενδιαφέρον μας. Ο πρόλογος στη συνέντευξη του συγκροτήματος που υπάρχει στο Metal Hammer Δεκεμβρίου, μας λέει τα εξής κατατοπιστικά: «Σαν χιονοθύελλα τον Αύγουστο, οι UNVERKALT εμφανίστηκαν αναπάντεχα όχι απλά για να εμπλουτιστεί ο ελληνικός post metal ήχος, αλλά για να καταθέσουν μία από τις πιο όμορφες προτάσεις του είδους τα τελευταία χρόνια. Το συγκρότημα είναι εδώ για να μας λύσει απορίες γύρω από το “L’ORIGINE DU MONDE”, τον ευρωπαϊκό βορρά και το horror σινεμά της Α24».

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρίτο video clip του δίσκου, για το τραγούδι "Below the Surface" και είναι άλλη μια ιδιαίτερα φροντισμένη προσπάθεια από το συγκρότημα. Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν ο Θέμης Ιωάννου (επίσης κιθαρίστας της μπάντας) και η Maya Ponce ενώ τα γυρίσματα των χορευτών και την παραγωγή του video ανέλαβαν η Lerouxfilms και το Rawbite Studio αντίστοιχα.

    Το bandcamp των Unverkalt είναι ΕΔΩ.  

    Στο Metal Hammer Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί, η τραγουδίστρια της μπάντας, Demetria Kvu και ο Θέμης Ιωάννου παραχωρούν μια κατατοπιστική συνέντευξη όπου παρουσιάζουν όλες τις πτυχές που αφορούν το "L' Origine du Monde" και συστήνουν τους Unverkalt στους αναγνώστες του εντύπου. Την κριτική μας στο album θα βρείτε στο προηγούμενο τεύχος του Metal Hammer, για τον μήνα Νοέμβριο.

    Εδώ θυμόμαστε και τα πρώτα δύο video clips του δίσκου, για το "The Boundary" και το "Solitude II".