Saturday, 19 December 2020 02:57

NEED: “Norchestrion” (νέο lyric video)

Written by 
    NEED: “Norchestrion” (νέο lyric video)

    Το 2021 θα ξεκινήσει παραδίδοντας μας ένα metal μνημείο που δημιουργήθηκε από τους Need, επιβεβαιώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια είναι από τα σπουδαιότερα σχήματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο τεύχος Δεκεμβρίου του Metal Hammer ο νέος δίσκος τους με τίτλο “Norchestrion: A Song for the End” βρίσκεται στη δισκοκριτική στη θέση Album of The Month και εκεί μπορείτε να διαβάσετε μια εκτεταμένη άποψη για τον προσανατολισμό και το εντυπωσιακό περιεχόμενο του.

    Στις 12 Γενάρη του 2021 είναι προγραμματισμένη η κυκλοφορία του album από την Ikaros Records, και τη μίξη και το mastering του album ανέλαβε ο Hector D στο HD Factory. Το εξώφυλλο είναι έργο του Δημήτρη Τσούτσα που επιμελήθηκε το artwork και στα “The Wisdom Machine” και “Orvam: A Song for Home”.

    Track listing:

    01. Avia
    02. Beckethead
    03. Nemmortal
    04. Bloodlux
    05. V.a.d.i.s.
    06. Norchestrion
    07. Circadian
    08. Ananke
    09. Kinwind

    Αυτό είναι το καινούριο lyric video που εμφάνισε το συγκρότημα για το τραγούδι “Norchestrion”.

    Το “Norchestrion: A Song for the End” των Need μπορείτε να το αποκτήσετε από το bandcamp του συγκροτήματος ΕΔΩ. Στο τεύχος Δεκεμβρίου του Metal Hammer οι πρώτες σειρές τις δισέλιδης κριτικής για το Album του Μήνα αναφέρουν τα εξής:
    "Τις μέρες που θα έρθουν καρτερώ, απέναντί τους να σταθώ, για πάντα, λίγο ακόμα. Το Τέλος. Ως παύση της ζωής που μάλλον δεν θα προλάβει να έρθει από μοιραία σύγκρουση με μετεωρίτη. Το τέλος, ως παρατεταμένη διαδικασία. Το τέλος, ως αποτέλεσμα ανελέητης ανθρώπινης πλεονεξίας. Το τέλος ως αποτέλεσμα μουδιασμένου μυαλού. Που θαμπώνεται από γυαλιστερά, βολικά σκουπίδια. Ώσπου να γίνει και το ίδιο μέρος της ευρύτερης χωματερής. Το τέλος ως σκοπός. Το τέλος ως πυρκαγιά δημιουργίας. Όλα συνυπάρχουν εδώ…"

    Τα υπόλοιπα τραγούδια που μέχρι στιγμής έχουν εμφανίσει οι Need από τον επερχόμενο καταπληκτικό δίσκο τους είναι τα παρακάτω.