Saturday, 16 January 2021 13:43

ACCEPT: Καινούριο video και η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου από το θρυλικό σχήμα

Written by 
    ACCEPT: Καινούριο video και η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου από το θρυλικό σχήμα

    Στο τεύχος που ξεκίνησε την καινούρια χρονιά, έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε τους εμβληματικούς Accept στα εξώφυλλα μας με αιτία τον καινούριο δίσκο τους.


    Ο πρόλογος της μεγάλης συνέντευξης που υπάρχει στο τεύχος Ιανουαρίου, μας βάζει στο πνεύμα της συζήτησης μαζί τους: «Δεν ξέρω πώς θα φανεί στον γράφοντα μια συναυλία της ACCEPT-άρας δίχως τη μορφάρα του Peter Baltes επί σκηνής. Ας γίνουν ξανά οι συναυλίες και βλέπουμε. Το σημαντικό, όμως, είναι πως η λοκομοτίβα βρήκε ιδανικό ανταλλακτικό, και όπως λέει ο ευδιάθετος και συγκροτημένος ηγέτης WOLF HOFFMANN, ανοίγει ξανά το γκάζι και φεύγει σφαίρα με λάβαρο το “TOO MEAN TO DIE”. Διότι όσο κι αν είναι μπουρδέλο η τωρινή κατάσταση, με τέτοια παρέα στα ηχεία μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».


    Εδώ μπορούμε να παρακολουθήσουμε το καινούριο τους video για το τραγούδι "Zombie Apocalypse". Ο δίσκος τους που έχει τον τίτλο "Too Mean To Die" θα κυκλοφορήσει στις 29 Γενάρη, δύο βδομάδες αργότερα από την αρχική ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί. Επίσης εδώ μπορούμε να δούμε και να ακούσουμε και το τραγούδι που έδωσε το όνομα του στον επερχόμενο δίσκο. Καλό διάβασμα για τους φίλους του θρυλικού σχήματος, στη συνέντευξη που υπάρχει στο τεύχος!