Friday, 26 March 2021 10:47

GOJIRA: "Amazonia" νέο videoclip με ισχυρά οικολογικά μηνύματα

Written by 
    GOJIRA: "Amazonia" νέο videoclip με ισχυρά οικολογικά μηνύματα

    Οι Gojira είναι από τα σημαντικότερα σχήματα των καιρών μας με δηλωμένες περιβαλλοντικές ανησυχίες. Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τον επερχόμενο δίσκο τους που ονομάζεται "Fortitude" και θα κυκλοφορήσει 30 Απριλίου. Εδώ μας παρουσιάζουν το νέο videoclip που έχει εμφανές οικολογικό μήνυμα, για το τραγούδι τους "Amazonia".

    Το artwork του επερχόμενου δίσκου φιλοτέχνησε ο Joseph Duplantier και αυτό είναι το track listing του "Fortitude".

    01. Born For One Thing
    02. Amazonia
    03. Another World
    04. Hold On
    05. New Found
    06. Fortitude
    07. The Chant
    08. Sphinx
    09. Into The Storm
    10. The Trails
    11. Grind

    Το νέο videoclip για το τραγούδι τους "Amazonia" που επικεντρώνεται στην οικολογική καταστροφή και τις συνέπειες της στον Αμαζόνιο και στον ντόπιο πληθυσμό, το παρακολουθούμε εδώ. Οι εισπράξεις από το τραγούδι θα παραχωρηθούν στο The Articulation of Indigenous Peoples of Brazil (APIB) που υπερασπίζεται τα περιβαλλοντικά δικαιώματα και την κουλτούρα των γηγενών φυλών του Αμαζονίου που έχουν υποφέρει από το χάσιμο της γης τους, την αποδασοποίηση, την καταναγκαστική εργασία, την παρενόχληση και τη βία.

     Εδώ το "Born For One Thing" το οποίο συνοδεύεται από video clip που σκηνοθέτησε ο Charles De Meyer.

    «Έχε στην κατοχή σου λιγότερα υπάρχοντα και δώσε ό,τι δεν χρειάζεσαι επειδή μια μέρα θα πρέπει να αφήσουμε τα πάντα. Εάν δεν το κάνουμε θα καταλήξουμε να είμαστε φαντάσματα παγιδευμένα μεταξύ δύο διαστάσεων» αναφέρει ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Joseph Duplantier σχετικά με το κομμάτι "Born For One Thing".