Saturday, 12 February 2022 16:53

SABATON:"The Unkillable Soldier" (νέο single & video clip)

Written by 
    SABATON:"The Unkillable Soldier" (νέο single & video clip)

    Με το νέο τους single "The Unkillable Soldier", το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα, οι Σουηδοί Sabaton αποτίουν φόρο τιμής στον Adrian Carton De Wiart.

    Τέσσερις πόλεμοι σε έξι δεκαετίες: Κι όμως ο Adrian Carton De Wiart αποδείχθηκε ότι ήταν στρατιώτης που... δεν πέθαινε ποτέ. Ο Βέλγος αξιωματικός του βρετανικού στρατού επέζησε από πολλά αεροπορικά δυστυχήματα, έχασε ένα μάτι και ένα χέρι και υπέστη 11 βαριά τραύματα. Αφιέρωσε πλήρως τη ζωή του στις στρατιωτικές υπηρεσίες. Όποτε γινόταν πόλεμος, ο Adrian Carton De Wiart ήταν εκεί. «Ειλικρινά, είχα απολαύσει τον πόλεμο», είπε και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών το 1963.

    Ο μπασίστας Pär Sundström λέει για το τραγούδι: «Η ιστορία του Adrian Carton De Wiart αντιπροσωπεύει τους Sabaton με πολλές έννοιες (...). Μας συνεπήρε η ζωή αυτού του χαρακτήρα που "ειλικρινά απόλαυσε τον πόλεμο"».

    Το "The Unkillable Soldier" περιλαμβάνεται στο 10ο studio album των Sabaton, "The War To End All Wars", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου μέσω της Nuclear Blast Records.

    "The War To End All Wars" track listing

    01. Sarajevo
    02. Stormtroopers
    03. Dreadnought
    04. The Unkillable Soldier
    05. Soldier Of Heaven
    06. Hellfighters
    07. Race To The Sea
    08. Lady Of The Dark
    09. The Valley Of Death
    10. Christmas Truce
    11. Versailles

    Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί πως στο Metal Hammer Μαρτίου που θα κυκλοφορήσει οι Sabaton μας μιλάνε λεπτομερώς για τη νέα τους δισκογραφική δουλειά.

    Ως τότε, ακούστε το νέο τους single: