Tuesday, 25 October 2022 21:53

DEVIN TOWNSEND: "Lightworker" (νέο τραγούδι & videoclip) - Πότε κυκλοφορεί ο καινούριος του δίσκος

Written by 
    DEVIN TOWNSEND: "Lightworker" (νέο τραγούδι & videoclip) - Πότε κυκλοφορεί ο καινούριος του δίσκος

    Η μουσική ιδιοφυΐα, Devin Townsend, γνωστοποίησε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο νέο του άλμπουμ, "Lightwork".

    Ο δίσκος, ειδικότερα, θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου μέσω της InsideOut Music.

    Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς για την ολοκλήρωση του άλμπουμ, καθώς και ένα «φορτωμένο» πρόγραμμα ευρωπαϊκής περιοδείας, ο Devin Townsend κυκλοφορεί τώρα ακόμη ένα τραγούδι.

    Πρόκειται για το κομμάτι "Lightworker", που είναι πλέον διαθέσιμο, συνοδεύεται από videoclip και είναι το τρίτο τραγούδι που γνωστοποιείται από το επερχόμενο άλμπουμ.

    Συνεχίζοντας την ιστορία που ξεκίνησε στο clip για το "Moonpeople" και συνεχίστηκε στο "Call Of The Void" (σ.σ. μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω), το "Lightworker" είναι το τρίτο σε μια τριλογία από clips που παρουσιάζουν ουσιαστικά το «ταξίδι» του νέου του άλμπουμ.

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο, σε σκηνοθεσία του iCode, παρακάτω.

    Ο Townsend, παρουσιάζοντας το νέο αυτό κομμάτι γράφει, μεταξύ άλλων:

    «Το "Lightworker" είναι ένα τραγούδι που βασίζεται στον Richard Alpert (Ram Dass) που πέθανε πριν μερικά χρόνια. Το βιβλίο του "Be Here Now" με επηρέασε όταν ήμουν παιδί και όταν είδα το ντοκιμαντέρ που έκαναν γι' αυτόν στο Netflix (Going Home) ένιωσα την έμπνευση να γράψω ένα κομμάτι στη μνήμη του(..).

    Ήθελα μια ιστορία για έναν τύπο που είναι τόσο προσκολλημένος στο παρελθόν του και στον πόνο της απώλειας, που κάθε φορά που εμφανίζονται τα "τέρατα" του παρελθόντος του, τρέχει να ξεφύγει. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να ζει τα ίδια δράματα ξανά και ξανά. Μόνο όταν σταθεί όρθιος και αντιμετωπίσει τον φόβο του, μπορεί να τον ξεπεράσει. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να βοηθήσει τους άλλους αντιμετωπίζοντας το τέρας και μετά επιτέλους να ξεκουραστεί.

    Ελπίζω να σας αρέσει και εκτιμώ πραγματικά την υποστήριξη».

    Το "Lightworker":

    "Lightwork" tracklisting

    "Moonpeople"
    "Lightworker"
    "Equinox"
    "Call Of The Void"
    "Heartbreaker"
    "Dimensions"
    "Celestial Signals"
    "Heavy Burden"
    "Vacation"
    "Children Of God"

    Τα υπόλοιπα κομμάτια που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα: