ΤΗΙS.IS.HAMMER.435: ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Master Issue!

ΤΗΙS.IS.HAMMER.435: ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Master Issue!

Twisting your mind, smashing your dreams! 35χρόνια καταιγιστικής διαδρομής συμπλήρωσε το “Master of Puppets” των Metallica! Η Ιστορική επέτειος τοποθετεί…

More...
TONY IOMMI (BLACK SABBATH): Εμβολιάστηκε για τον Covid-19

TONY IOMMI (BLACK SABBATH): Εμβολιάστηκε για τον Covid-19

Ο Tony Iommi, είναι το τρίτο μέλος των Black Sabbath, κατά σειρά, που εμβολιάζεται κατά του κορωνοϊού, μετά τους Ozzy…

More...
GOJIRA: "Born For One Thing" (νέο κομμάτι) - Όσα ξέρουμε για τον επερχόμενο δίσκο τους

GOJIRA: "Born For One Thing" (νέο κομμάτι) - Όσα ξέρουμε για τον επερχόμενο δίσκο τους

Η ώρα έφτασε! Οι Gojira είναι σχεδόν έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το νέο τους, πολυαναμενόμενο, δίσκο.

More...
NIGHTFALL: “Giants of Anger” (νέο lyric video)

NIGHTFALL: “Giants of Anger” (νέο lyric video)

Έτοιμοι και πλήρως αρματωμένοι είναι οι αναγεννημένοι Nightfall ώστε να κυκλοφορήσουν τον νέο καταπληκτικό δίσκο τους που έχει τον τίτλο…

More...
CANNIBAL CORPSE: Πληροφορίες για καινούριο album που κυκλοφορεί τον Απρίλιο και νέο videoclip

CANNIBAL CORPSE: Πληροφορίες για καινούριο album που κυκλοφορεί τον Απρίλιο και νέο videoclip

Οι Cannibal Corpse είναι το εμβληματικό θωρηκτό του παγκόσμιου death metal και με ικανοποίηση βλέπουμε το συγκρότημα πανέτοιμο να κυκλοφορήσει…

More...
YOTH IRIA: “Yoth Iria” (νέο lyric video)

YOTH IRIA: “Yoth Iria” (νέο lyric video)

Oι Yoth Iria αποτελούνται από ηχηρά ονόματα βετεράνων μουσικών της black metal σκηνής, και ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του δίσκου…

More...

Hammered Stories

Tuesday, 03 December 2013 15:57

Metal Hammer No.348 - Δεκέμβριος 2013

Written by 

  Στο METAL HAMMER Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί θα βρείτε:

  metal hammer motorheadAND COVERS FOR ALL - A GREEK TRIBUTE TO METALLICA: Τα συγκροτήματα που περιλαμβάνονται στο CD που συνοδεύει το νέο τεύχος του METAL HAMMER, μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή τους.

  MOTÖRHEAD: «Το κλειδί στους Motörhead είναι να μπούμε και οι τρεις στο ίδιο groove. Μετά από τόσα χρόνια, κάτι τέτοιο έρχεται όλο κι ευκολότερα» (Mikkey Dee)

  A PERFECT CIRCLE: «Δεν έχουμε ιδέα τι επιφυλάσσει το μέλλον και πώς θα κυκλοφορεί η μουσική σε λίγα χρόνια, αλλά αυτό που δεν πρέπει ν’ αλλάξει ποτέ είναι η διαδικασία τού ν’ ακούς μουσική απ’ οποιοδήποτε διαθέσιμο μέσον και να μην αποσπάται η προσοχή σου» (Billy Howerdel)

  PLACE VENDOME: «Δεν υπάρχει ούτε μίσος, ούτε κακία. Ωστόσο, δεν μπορώ να διαγράψω το τι έγινε με τους Helloween. Μπορώ να συγχωρέσω αλλά όχι και να ξεχάσω. Αν με προδώσεις, θα σε συγχωρέσω αλλά δεν θα το ξεχάσω ποτέ…» (Michael Kiske)

  STRYPER: «Eχουμε παίξει σε festivals όπου συμμετείχαν death metal μπάντες, κι εννοείται πως δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Θα παίξουμε οπουδήποτε, με οποιοδήποτε συγκρότημα, αρκεί να μας γίνει η πρόταση» (Michael Sweet)

  WARDRUM: «Στην Ελλάδα υπάρχει περίσσιο ταλέντο και πώρωση για το metal, αλλά μας έλειπε η πληροφορία. Σε λίγα χρόνια θα γίνει χαμός. Θα δεις… Θα γίνουμε η νέα “σουηδική σκηνή”» (Στέργιος Κουρού)

  APOCALYPTICA: «Τόσες πολλές μπάντες κάνουν αυτές τις συνεργασίες με συμφωνικές ορχήστρες. Ορισμένες από αυτές τις συνεργασίες είναι σπουδαίες, κάποιες άλλες είναι πραγματικά βαρετές και μάλλον αυτός ήταν ο λόγος που δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να κάνουμε κάτι που δεν θα είχε μια συγκεκριμένη, ιδιαίτερη προσέγγιση και κατεύθυνση» (Mikko Sirén)

  SOLSTICE: «Με το να κυκλοφορήσουμε επανηχογραφήσεις ακυκλοφόρητων, παλιών τραγουδιών είναι σα να κοροϊδεύουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και τους οπαδούς μας. Δεν είμαστε και η πιο δραστήρια μπάντα του κόσμου, αλλά προτιμώ την ποιότητα αντί της ποσότητας…» (Rich Walker)

  BLACK SOUL HORDE: «Νοσταλγώ την ευθύτητα και τη γνησιότητα των προ ψηφιακής τεχνολογίας παραγωγών. Είχαν μια ζέστη, ένα χαρακτήρα, και ταίριαζαν πάρα πολύ με τη μουσική» (Γιάννης Τσιακόπουλος)

  CHRIS MIKE: «Το να είσαι άρτιος τεχνικά και να θέλεις να βελτιώνεις την τεχνική σου στο όργανο, δεν πρέπει να είναι ο βασικός στόχος ενός κιθαρίστα»

  WARREL DANE: «Προσπάθησε να κάνεις sex ακούγοντας οποιοδήποτε metal album και τ’ αποτελέσματα θα είναι αμφισβητήσιμα»

  ANNEKE VAN GIERSBERGEN: «Αν ήμουν μεγάλη rockstar, θα έπρεπε να παίζω σε μεγάλες αρένες και να κάνω το ίδιο πράγμα κάθε μέρα, να ζω στο δρόμο, και δε νομίζω να μου άρεσε αυτό»

  MERCYFUL FATE – “Melissa”: «δεν πρέπει να παραβλέψουμε τη συνεισφορά του Michael Denner, τα leads του οποίου αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι του ήχου των Mercyful Fate. O τόνος του και η μοναδική αίσθηση μελωδίας που έχει, μαζί με τη φωνή του King, ήταν η υπογραφή του ήχου μας» (Hank Shermann)

  Διαβάστε στο HORROR Δεκεμβρίου:

  VALKYRJA: «Φτύνουμε πάνω σε όλες αυτές τις φερόμενες ως “viking” μπάντες και πραγματικά ελπίζουμε στην άμεση εξαφάνισή τους» (SW)

  CODE: «Πάντα θα πρέπει να περιμένετε από τους Code να εξελίσσονται. Δεν θ’ ακούσετε από εμάς το ίδιο album δύο φορές και πάντα θα προσπαθούμε να τεντώνουμε τη μουσική μας όσο περισσότερο είναι δυνατόν» (Aort)

  ABOVE US THE WAVES: «Το προσωπικό μας στοίχημα ήταν με λίγα μέσα να βρούμε τα κατάλληλα άτομα ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, την παρούσα χρονική στιγμή» (Βαγγέλης)

  IN UTERO CANNIBALISM: «Τα samples είναι όλα ηχογραφημένα από εμάς. Προτιμάμε να φτιάχνουμε τα δικά μας, παρά να ψάχνουμε να βρούμε το κατάλληλο από κάποια ταινία. Αυτό μας βοηθάει να βάλουμε εύκολα τον ακροατή στο κλίμα των στίχων και στο τι θέλουμε να πούμε με αυτούς» (Bill)

  DEICIDE: «Οποιονδήποτε είναι επιτυχημένος, για οποιοδήποτε λόγο, σε καμία περίπτωση δεν τον φθονώ. Αντιθέτως, χαίρομαι που γίνεται πιο δυνατός. Το να γίνεις επιτυχημένος είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς…» (Steve Asheim)

  ΑΦΙΣΕΣ:

  HISTORIC PICS VOL.3: IRON MAIDEN – CHILDREN OF BODOM – SLIPKNOT

  CD:

  “AND COVERS FOR ALL – A GREEK TRIBUTE TO METALLICA”