Friday, 22 November 2013 11:20

RIOT: Έρχονται στην Αθήνα τον Φεβρουάριο με νέο όνομα και νέο τραγουδιστή

Written by 

    Μετά τον θάνατο του κιθαρίστα και ηγέτη τους, Mark Reale, στις 25 Ιανουαρίου του 2012, κανείς δεν ήξερε αν οι Riot θα σταματούσαν ή θα συνέχιζαν, όμως τα περισσότερα στοιχεία έκλιναν προς το δεύτερο.

    Με μια ανακοίνωσή τους χθες, οι θρυλικοί Αμερικάνοι heavy metallers επισημοποίησαν το γεγονός πως συνεχίζουν, για να τιμήσουν την μνήμη του Mark Reale, και έχοντας τις ευλογίες του πατέρα του, Tony Reale. Πλέον, όμως, συνεχίζουν ως Riot V.

     

    Ο Tony Moore, που είχε επιστρέψει πίσω από το μικρόφωνο για το φανταστικό “Immortal Soul” album, δεν είναι πλέον στο συγκρότημα (φήμες λένε, για λόγους υγείας, αλλά η ανακοίνωση δεν αναφέρει κάτι τέτοιο, και ευχόμαστε να μην ισχύουν καν) και ο αντικαταστάτης του είναι ο Todd Michael Hall των Jack Starr’s Burning Starr και των Reverence. Μπορείτε να τον ακούσετε στο clip παρακάτω.

    Η ανακοίνωση επίσης ευχαριστεί μια σειρά γνωστών τραγουδιστών, τους Tony Harnell, Joey Belladonna, Sean Peck, Chandler Mogel, Daniel Heiman, για το ότι «πίστεψαν, τραγούδησαν και συζήτησαν μαζί τους» και για το ότι «τους βοήθησαν», κάνοντάς μας να υποθέσουμε πως σε κάποια χρονική στιγμή όλοι τους δοκιμάστηκαν για την θέση του τραγουδιστή στους Riot. 

    UPDATE: Πριν λίγα λεπτά έγινε γνωστό πως οι Riot V θα έρθουν στην Ελλάδα για ένα και μοναδικό show στις 9 Φεβρουαρίου του 2014 στο Κύτταρο. Support θα είναι οι Power Crue.

    Facebook event εδώ: https://www.facebook.com/events/597398863666002