Thursday, 16 January 2014 19:17

THE SILENT WEDDING: Ακουστικό live στην Αθήνα

Written by 

     

    Δελτίο Τύπου:

    Live: The Silent Wedding / Strangeyes / Bright Black

    Ημερομηνία: 18 Ιανουαρίου
    GHOST HOUSE
    Δ/νση: Λεπενιώτου 26, Αθήνα
    Ώρα έναρξης: 21:00
    Τιμή: 5 euro

    Οι Silent Wedding, μετά από 2 επιτυχημένες Ολλανδικές περιοδείες με τους Maiden United (Acoustic tribute to Iron Maiden) έρχονται να μας παρουσιάσουν ακουστικές εκτελέσεις τραγουδιών από το  album "Livin' Experiments" (το οποίο πρόσφατα έγινε best seller στα καταστήματα Public) αλλά και αγαπημένες διασκευές! Οι ηχογραφήσεις έγιναν στα Underground Music Studios, το mastering ανέλαβε ο Michael "Miro" Rodenberg (Kamelot, Edguy, Rhapsody κλπ) ενώ για το artwork συνεργάστηκαν με τον πασίγνωστο Travis Smith! Η επίσημη κυκλοφορία του έγινε στις 6 Απριλίου του 2013 μέσω της Βελγικής FYB Records, ενώ η κεντρική διάθεση του cd σε Ελλάδα και Κύπρο γίνεται από τα καταστήματα Public.

    Support Acts:
    Οι Strangeyes ξεκίνησαν, σαν μία παρέα φίλων, με σκοπό να εκφράσουν τις μουσικές τους ανησυχίες. Μετά τη δημιουργία του πρώτου promo CD, με τίτλο "Dark Age" με τέσσερα τραγούδια, στόχος τους είναι η δημιουργία κομματιών για το full album που θα ακολουθήσει μέσα στη χρονιά. Line up: Archangel - Vocals, The Meddler - Guitars, George – Guitars, Adoni - Bass, Alex-Drums.

    Οι Bright Black είναι μια hard rock μπάντα που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2009.  Με επιρροές από συγκροτήματα όπως Whitesnake, Skid Row, Guns n'Roses, Savatage κλπ. ξεκίνησαν ζωντανές εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας. Το 2011 ηχογραφούν το πρώτο τους κομμάτι με τίτλο "Fading". Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Χρήστος Βλάχος - φωνητικά, Βαγγέλης Ευαγγέλου - κιθάρες/φωνητικά, Γιώργος Ευαγγέλου - μπάσο, Μιχάλης Δελαγας - πληκτρα, Ορφέας Σιερρας - ντραμς/φωνητικά.

    Με την υποστήριξη των Underground Music Studios.