Thursday, 23 January 2014 20:19

ALPHA TIGER: Κυκλοφορία νέου EP βινυλίου τον Φεβρουάριο, με A'-side ένα τραγούδι με κοινωνικό μήνυμα

Written by 

    Οι ανερχόμενοι Γερμανοί traditional heavy/power metallers Alpha Tiger πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 28 Φεβρουαρίου ένα νέο EP με τίτλο “Lady Liberty” σε 500 αντίτυπα 12” βινυλίου.

    Το EP θα περιλαμβάνει το ομότιτλο καινούργιο τραγούδι, μια extended και διαφοροποιημένη στην ενορχήστρωση έκδοση του παλαιότερου “Men or Machines” τραγουδιού τους, και το “Child in the Haze”, μια σύνθεση από τις pre-Alpha Tiger μέρες των Satin Black.

    Για το “Lady Liberty”, ο mastermind των Alpha Tiger, Peter Langforth, δήλωσε:

    «Ο κόσμος αντιμετωπίζει δραματικές αλλαγές. Όλο και περισσότερο, οι κυβερνήσεις και ο λαός μιλάνε διαφορετικές γλώσσες κι αυτή η ρήξη είναι αισθητή σε κάθε στρώμα της κοινωνίας. Σε καιρούς που οι οικονομικές δυνάμεις κινούν τα νήματα και τα ΜΜΕ χρησιμοποιούνται για να χειραγωγούν, να εξαπατούν και να αποσπούν την προσοχή από τα πραγματικά προβλήματα, γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό οι άνθρωποι να εκφράζουν τα δικά τους συμφέροντα στους δρόμους. Το “Lady Liberty” είναι η δικιά μας δήλωση ενάντια σε μια “Big Brother” κοινωνία. Το τραγούδι είναι γεμάτο ενέργεια και μπαίνει κατευθείαν «στο ψητό». Αυτό που απομένει είναι τα αγνά αισθήματά μας και ο θυμός μας απέναντι σε αυτή την άδικη κοινωνία»