Thursday, 30 January 2014 16:16

ULI JON ROTH & GUS G: Ανακοίνωσαν συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο (UPDATE)

Written by 

    Από τους διοργανωτές των συναυλιών στις οποίες θα πρωταγωνιστούν ο τεράστιος δάσκαλος Uli Jon Roth και ο πανάξιος μαθητής του Gus G. μας ήρθε το παρακάτω Δελτίο Τύπου, στο οποίο εκτός από τις ημερομηνίες των συναυλιών τους σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο, μπορείτε να μάθετε και τους συνεργάτες μουσικούς που θα βοηθήσουν αυτό το εξαιρετικό συναυλιακό εγχείρημα. Στην πιθανή περίπτωση να προστεθούν και νέες ημερομηνίες στην live σύμπραξη των δύο κιθαριστών, θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα από το site του METAL HAMMER.

    UPDATE: Στις ημερομηνίες εμφάνισης των Uli Jon Roth και Gus G. σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο, προστέθηκαν και δυο ημερομηνίες για live στην Αθήνα.

       
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ / ΒLOCK 33
    KYΠΡΟΣ:  ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ / SAVINO LIVE
    ΑΘΗΝΑ: ΤΡΙΤΗ 11 & ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ / ΚΥΤTAΡΟ

    Όταν ένας ιστορικός κιθαρίστας συναντά επί σκηνής ένα από τα μεγαλύτερα και πιο hot ονόματα της σύγχρονης μέταλ, το αποτέλεσμα αναμένεται εκρηκτικό!!! Δύο μουσικοί με όραμα, ασίγαστο πάθος και αστείρευτο ταλέντο, ο μεγάλος Uli Jon Roth και ο εκρηκτικός Gus G. θα ανέβουν μαζί στη σκηνή για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό και πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα μουσικό event, ένα πάντρεμα της ροκ μουσικής και της πιο εξελιγμένης, δυνατής μορφής της, πλαισιωμένοι από εξαιρετικούς μουσικούς, αλλά και τις εκπληκτικές φωνές των Jorn Lande και Mats Leven!

    Στις συναυλίες που θα πραγματοποιήσουν σε Ελλάδα και εξωτερικό την Άνοιξη, θα γίνουμε μάρτυρες «κιθαριστικών συνομιλιών» υψηλοτάτου επιπέδου από δύο κορυφαίους αντιπροσώπους των δύο τελευταίων γενεών!

    Θα ακουστούν τραγούδια από τη προσωπική δισκογραφία του Uli Jon Roth, αγαπημένες επιτυχίες του με τους Scorpions, αλλά και κομμάτια από τον νέο προσωπικό δίσκο του Gus G. "I AM THE FIRE"που θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και αναμένεται να ταράξει τα νερά της ροκ αλλά και μέταλ σκηνής με την ποιότητα των συνθέσεων και τις συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου που περιλαμβάνει.

    Και αυτό αποτελεί μόνο την αρχή! Στο πολύωρο αυτό σόου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε εκτός των άλλων, τους υπέροχους αυτούς κιθαρίστες να τζαμάρουν μαζί επί σκηνής σε ένα setlist… έκπληξη!

    Kάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φόρα και μόνο για πολύ συγκεκριμένες εμφανίσεις! Οι οπαδοί αυτών των δυο μουσικών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κομμάτια των Black Sabbath, των Scorpions αλλά και του Ozzy Osbourne που έγραψαν ιστορία!

    Δυο τεράστιοι frontman, ο Νορβηγός Jorn Lande, γνωστός ως η φωνή των power metalers Masterplan, αλλά και δημοφιλής από τις συνεργασίες του με γνωστά group της ροκ/μέταλ όπως οι Αvantasia, Heaven and Hell, Ark και ο Σουηδός Mats Leven, τραγουδιστής πλέον των Candlemass και άλλων σημαντικών group όπως οι Therion, Yngwie Malmsteen, Treat και Krux , θα πλαισιώσουν με τις μοναδικές τους ερμηνείες τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες και θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο κομμάτια που στοίχειωσαν την εφηβεία μας! Παρέα on stage με τον χρόνια συνεργάτη από την εποχή των Electric Sun & μπασίστα του Uli Jon Roth θα είναι Ule W. Ritgen (Fair Warning).