Monday, 03 February 2014 19:36

WOMB OF MAGGOTS: Δραστηριοποίησαν ξανά το συγκρότημα, μετά από μία δεκαετία

Written by 

    Οι έλληνες Womb Of Maggots, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα αποφάσισαν να κάνουν ένα δεύτερο ξεκίνημα στην πορεία τους και μας έστειλαν το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

    «Οι Womb Of Maggots μετά από διάστημα μιας δεκαετίας επανέρχονται δυναμικά!

    Η μπάντα είχε καταφέρει να εκδώσει ένα demo ("Demo 2001") και ένα full length album (“Life Odium", το 2002 από την Sleaszy Rider) πριν αλλάξουν το όνομα τους σε Inactive Messiah και κυκλοφορήσουν το “Inactive Messiah” album (2004), κάτι το οποίο επέβαλε η τότε δισκογραφική τους (Black Lotus Records), αμέσως μετά την λήξη των ηχογραφήσεων του δίσκου.

    Womb Of Maggots είναι από τις πρώτες μικρομεσαίες μπάντες που ξεκινήσανε να περιοδεύουν εκτός Ελλάδος, κυρίως στις βαλκανικές χώρες. Ο Λευτέρης Χρήστου, (μπάσο, ex-Inactive Messiah) δήλωσε ότι μετά από 10 χρόνια που είχε να συναντήσει τον Mineiro (Γιάννης Μινάρδος, φωνητικά, ex-Inactive Messiah) αισθάνθηκε πολύ αμήχανα, αλλά σε λίγα λεπτά θυμήθηκαν τα παλιά και αποφάσισαν να ξεκινήσουνε πάλι την μπάντα. Στην παρέα προστέθηκε και ο Σωτήρης Παπάς (κιθάρα, ex-Inactive Messiah). Η μουσική κατεύθυνση της μπάντας θα είναι σε death metal μονοπάτια ενώ παράλληλα δουλεύουν και σε νέο υλικό».