Wednesday, 05 February 2014 14:17

KARMA VIOLENS: Είναι έτοιμοι για το νέο τους album

Written by 

    Οι Karma Violens είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν τον επόμενο δίσκο τους μιας και έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία της ηχογράφησης του. Από το Δελτίο Τύπου που μας έστειλε το συγκρότημα μαθαίνουμε τα εξής:


    «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε πως οι ηχογραφήσεις, το mix και mastering του νέου άλμπουμ, τελείωσαν! Αυτή τη φορά εκφράζουμε τη σκοτεινή πλευρά μας μέσα από 11 τραγούδια, τα οποία συνδυάζουν όλα τα είδη metal.

    Αφού έγινε σκληρή δουλειά στην προ-παραγωγή, ηχογραφήσαμε το άλμπουμ σε 2 διαφορετικά σημεία. Πρώτα τα τύμπανα και τα φωνητικά στο studiο Esoteron με τον Γιώργο Εμμανουήλ (Rotting Christ) ως ηχολήπτη, ενώ τα υπόλοιπα μέλη των Karma Violens επιμελήθηκαν την παραγωγή. Έπειτα ο Κώστας (κιθάρα) ηχογράφησε το μπάσο και τις κιθάρες στο home studio του.
    Σχετικά με τη θέση του ανθρώπου πίσω από τα τύμπανα, ο προηγούμενος drummer Aiad αποχώρησε, με αποτέλεσμα η μπάντα να συνεχίσει σαν τετράδα μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος drummer για εμάς. Τα τύμπανα ηχογραφήθηκαν από τον καλό μας φίλο, Γιώργο Καναβάρη (Mallediction), ο οποίος έκανε φοβερή δουλειά παρόλο που είχε πολύ λίγο χρόνο για να μάθει τα νέα τραγούδια.
    Το mix έγινε από τον Daniel Castleman (As I Lay dying). Έπειτα από το άλμπουμ “Dormancy”, τον ξανά-εμπιστευθήκαμε. Πήγε τον ήχο μας σε νέο επίπεδο πολύ ανώτερο. Το mastering έγινε στο West West Side studio, από τον Alan Duches (Mötorhead, The Dillinger Escape Plan) και το τελικό αποτέλεσμα κόβει την ανάσα.

    Τώρα ξεκινάμε την επικοινωνία με δισκογραφικές εταιρίες και booking agents, ώστε να βρούμε ένα “σπίτι” για το άλμπουμ.
    Μείνετε συντονισμένοι, θα έχουμε περισσότερα νέα σύντομα!»