Thursday, 06 February 2014 14:15

MACHINE HEAD: Eξώφυλλο του νέου single "Killers & Kings"

Written by 

    Oι metallers Machine Head, επέλεξαν να "επικυρώσουν" τη συμμετοχή τους στη φετινή Record Store Day, που θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου, με την κυκλοφορία ενός 10-inch vinyl single!

    Στη πρώτη του πλευρά θα περιέχει τη "demo" εκτέλεση ενός καινούριου κομματιού με τίτλο "Killers & Kings", ενώ στη δεύτερη πλευρά θα βρίσκεται η διασκευή στο "Our Darkest Days" των Ignite.

    Με αφορμή αυτή τη δραστηριότητα, ο Robb Flynn δήλωσε: "Θυμάμαι τον εαυτό μου να μεγαλώνει μέσα στη thrash metal σκηνή και πάντα να θέλει να ακούει τις "demo" εκδοχές των κομματιών. Ευτυχώς, ο κολλητός μου, Jim, ήταν μεγάλος "tape trader" και μέσα από τις ανταλλαγές που έκανε, μπορούσαμε να βρίσκουμε demos και bootlegs των Metallica και Exodus, για παράδειγμα, πολύ καιρό πριν αυτά βγουν στην επιφάνεια. Ήξερα να παίζω κάθε νότα του "Pleasure Of The Flesh" των Exodus, 2 χρόνια πριν ο δίσκος κυκλοφορήσει! Είχα στα χέρια μου το "Reign In Blood" των Slayer 3 μήνες πριν την κυκλοφορία του!
     
    Να θυμίσουμε πως οι Machine Head πρόκειται μέσα στο Φεβρουάριο να μπουν στο στούντιο για να αρχίσουν τις ηχογραφήσεις του νέου τους album που υπολογίζεται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη καλοκαιριού.