Monday, 10 February 2014 10:21

TRIPTYKON: Τίτλος, εξώφυλλο από τον H.R. Giger και ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου album

Written by 

    Οι Triptykon, το occult/avant-garde metal σχήμα του Tom Gabriel Fischer (a.k.a. Tom Warrior, τον γνωρίζουμε πολύ καλά από το έργο του στους Hellhammer / Celtic Frost) έχει έτοιμο να εξαπολύσει ένα νέο κατάμαυρο, απειλητικό εφιάλτη.

    Το καινούριο album θα έχει τον τίτλο "Melana Chasmata", όσο για την κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου.  Η διάρκεια του θα είναι γύρω στα 67’ και τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει είναι τα εξής:

    01. Tree Of Suffocating Souls
    02. Boleskine House
    03. Altar Of Deceit
    04. Breathing
    05. Aurorae
    06. Demon Pact
    07. In The Sleep Of Death
    08. Black Snow
    09. Waiting

    Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι για μια ακόμα φορά στην πορεία του Tom Warrior, οι καλλιτεχνικοί δρόμοι του θα συναντηθούν με τον θρυλικό H.R. Giger, μιας και το εξώφυλλο του "Melana Chasmata" θα απεικονίζει ένα δικό του έργο. Μάλιστα αυτό έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του H.R. Giger, μιας και πιστεύει ότι οι μουσικές του Tom Warrior, ταιριάζουν με ιδανικό τρόπο στις απόκοσμες δημιουργίες του. Δεν έχει άδικο… Περιμένουμε με μεγάλη προσμονή αυτό το νέο album.

    Και επειδή οι Triptykon, δείχνουν να βρίσκονται σε δημιουργικό οίστρο, το σχήμα μετά την κυκλοφορία του "Melana Chasmata", έχει ήδη ηχογραφήσει επιπλέον υλικό το οποίο θα το κυκλοφορήσουν είτε με την μορφή mini-album είτε ως EP αργότερα μέσα στο 2014, ή στις αρχές του 2015.