Thursday, 13 February 2014 23:04

Slap & Panic Fest: Φιλανθρωπικού χαρακτήρα festival στο An Club, στις 27 Μαρτίου

Written by 

    Από τους διοργανωτές του Slap and Panic Festival που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση.

    «Το Slap & Panic Fest ξεκίνησε σαν πλάκα μεταξύ 4 φίλων ενώ μπεκρόπιναν κ έλεγαν πόσο γαμάτο θα ήταν ένα φεστιβάλ με μπάντες του πανικού κ της σφαλιάρας από την εγχώρια σκηνή μαζεμένες κ να δοθούν τα χρήματα σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, με την διαφορά ότι θα αγόραζαν οι ίδιοι τα πράματα που θα πάνε στο ίδρυμα. Έτσι και έγινε. Αφού επικοινώνησαν με διάφορες μπάντες κ αφού βρήκαν ένα ίδρυμα στο οποίο μπορούσαν να παραδώσουν οι ίδιοι τα υλικά, το 1ο Slap & Panic Fest ήταν γεγονός στις 4 Απριλίου στο Αν Club. Οι μπάντες που συμμετείχαν ήταν οι: Blame Kandinsky, Grassroll, Delete the Mass, Never Trust, Abyssus, Ixpapalotl κ όλα τα έσοδα διατέθηκαν για την αγορά ρούχων, παπουτσιών, παιχνιδιών κ διαφόρων άλλων ειδών για τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας.


    Φέτος ύστερα από την ανέλπιστη επιτυχία του πρώτου, παρά την μικρή διαφήμιση κ προώθηση, αποφάσισαν να το ξανακάνουν πιο οργανωμένα, έχοντας φέτος κ τους Γάλλους Warfuck οι οποίοι θα παραστούν με δικά τους έξοδα μόνο κ μόνο για να ενισχύσουν το σκοπό του festival.


    Το φετινό Slap & Panic Fest θα γίνει στις 27 Μαρτίου 2014 πάλι στο An Club κ οι μπάντες που θα συμμετέχουν είναι:
    Grassroll, The Anal Treatment XXX-perience, One of These Days, Corpses κ Progress of Inhumanity.

    Για άλλη μια χρονιά ΟΛΑ τα χρήματα από την διοργάνωση, θα διατεθούν για την αγορά των αγαθών που θα ζητηθούν από το ίδρυμα Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας».