Sunday, 23 February 2014 22:57

ROBERT LOWE VS CANDLEMASS: Η γνώμη του για τον καλύτερο τραγουδιστή των Candlemass, το τετράδιο των στίχων και η Βίβλος

Written by 

    Πρόσφατα ο Robert Lowe, ο πρώην τραγουδιστής των Candlemass, έκανε δηλώσεις που αφορούν το διαζύγιο του από το συγκρότημα.

    Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο  http://www.metalwani.com ο Lowe είπε σχετικά με την απομάκρυνσή του από το συγκρότημα: «Στην πραγματικότητα δεν συνέβη κάποιο περιστατικό  που οδήγησε εκεί (στην απομάκρυνση του). Τα παιδιά αποφάσισαν να διώξουν τον καλύτερο τραγουδιστή που είχαν ποτέ… Δεν είναι δικό μου πρόβλημα και δεν έγινε κάτι μεταξύ μας. Όλα είναι καλά, δεν τρέχει τίποτα».

    Σχετικά με τα όσα ισχυρίστηκε ο Leif Edling ότι ο Robert Lowe δεν νοιάστηκε ποτέ να μάθει τους στίχους των κλασσικών τραγουδιών των Candlemass και αναγκαζόταν να τους διαβάζει από ένα τετράδιο ενώ ήταν στη σκηνή, o Lowe σχολίασε : «Όλοι διαβάζουν τη Βίβλο και εγώ κάνω ακριβώς το ίδιο, έχω τη Βίβλο μου».

    Επόμενη κίνηση του Robert Lowe στη μουσική σκηνή θα είναι το να ηχογραφήσει ένα concept album μαζί με τον Michael "Dr. Froth" Millsap (Six Minute Century, Well of Souls) το οποίο θα λέγεται "Gathered in Darkness".