Wednesday, 26 February 2014 02:06

CLUTCH: Ξαναεπισκέπτονται τη χώρα μας για δυο live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο

Written by 

    Οι πολυαγαπημένοι του ελληνικού κοινού Clutch θα επισκεφθούν για τέταρτη φορά τη χώρα μας τον Ιούνιο, για δυο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την κυκλοφορία του τιτάνιου "Blast Tyrant", οι heavy rockers από το Maryland θα εμφανιστούν την Τρίτη 24 Ιουνίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα, και την Τετάρτη 25 Ιουνίου στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 20 (περιορισμένη προπώληση) και 25 ευρώ (προπώληση, ταμείο).

     
    Παρακάτω, το δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια εταιρία:
     
    "H Venerate Industries και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Clutch, την Τρίτη 24 Ιουνίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα) και την Τετάρτη 25 Ιουνίου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη).

    Το σπουδαίο rock’n’roll συγκρότημα από το Maryland των ΗΠΑ, επιστρέφει στην Ελλάδα γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 10 ετών από την κυκλοφορία του εμβληματικού τους album, “Blast Tyrant”!
    Οι τρεις προηγούμενες εμφανίσεις τους στη χώρα μας υπήρξαν πραγματικά δυναμιτιστικές και εκτόξευσαν τη δημοτικότητα της μπάντας που πλέον αποτελεί συνώνυμο της αυθεντικής rock’n’roll έκφρασης, για ένα ευρύτερο φάσμα μουσικόφιλων, από τα blues μέχρι το stoner.

    CLUTCH + Opening Act (t.b.a.)

    Τρίτη 24/6/14, Fuzz Live Music Club (Αθήνα). Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Η προπώληση ξεκινά στα 20 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. Η ίδια τιμή θα διατηρηθεί και στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας.

    Σημεία διάθεσης: καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ticket House (Πανεπιστημίου 42).

    Τετάρτη 25 Ιουνίου, Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη).

    Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Η προπώληση ξεκινά στα 20 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. Η ίδια τιμή θα διατηρηθεί και στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας.

    Σημεία διάθεσης: καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ticket House, Lotus Record Shop.
    Online διάθεση και για τις δύο συναυλίες: www.viva.gr & www.public.gr