Thursday, 27 February 2014 21:31

TIM LAMBESIS: Ο frontman των As I Lay Dying ομολόγησε την ενοχή του για την εμπλοκή του στην υπόθεση απόπειρας δολοφονίας της γυναίκας του

Written by 

    Σύμφωνα με το NBC San Diego, ο Tim Lambesis, frontman των As I Lay Dying, ομολόγησε την ενοχή του για την εμπλοκή του στην υπόθεση μίσθωσης δολοφόνου, σε απόπειρα δολοφονίας της γυναίκας του Αμερικάνου μουσικού.

    Ο Lambesis ομολόγησε στο δικαστήριο ότι όντως είχε προσλάβει έναν εκτελεστή για να σκοτώσει τη γυναίκα του, αλλάζοντας έτσι τις αρχικές του δηλώσεις όπου δήλωνε αθώος. Το Radio.com αναφέρει πως ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δέχτηκε να μην υπάρξει κάποιος διακανονισμός το οποίο σημαίνει ότι ο δικαστής έχει την ελευθερία να επιβάλλει όποια ποινή θεωρεί αυτός σωστή, με την ανώτερη ποινή να προβλέπει 9 χρόνια εγκλεισμό σε φυλακές ύψιστης ασφαλείας και 4 χρόνια με αναστολή μετά την αποφυλάκιση.

    Ο τραγουδιστής παραμένει ελεύθερος με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι να καταδικαστεί. Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι ο Lambesis είχε πει 2 φορές σε έναν άντρα που γνώρισε στο γυμναστήριο, ότι ήθελε τη γυναίκα του νεκρή κι όταν μετά συναντήθηκε με ένα μυστικό ντεντέκτιβ, ονόματι "Red", του έδωσε ένα φάκελο που περιείχε 1000$ σε μετρητά, φωτογραφίες της συζύγου του καθώς και τον κωδικό ασφαλείας της εισόδου του σπιτιού του. Επίσης, ενημέρωσε τον ντετέκτιβ για τις ημερομηνίες στις οποίες θα βρισκόταν μαζί με τα 3 υιοθετημένα παιδιά του, ούτως ώστε να έχει άλλοθι.