Wednesday, 05 March 2014 13:36

NIGHTSTALKER: Back to Dirt (Metal Hammer #351 spoilers)

Written by 

    Η μπάντα που έχει δει το Χάρο με τα μάτια της περισσότερες φορές και από τον Machete, έκλεισε 1/4 του αιώνα. Κι έχει κάθε λόγο να χαμογελάει μέχρι τ’ αυτιά, καθώς αυτή η επέτειος τούς βρήκε να διασχίζουν μια πρωτοφανή για βετεράνους, 2η εφηβεία.

    Οι Nightstalker, γνωρίζοντας ότι έχουν τους πιο όμορφους fans στον κόσμο, ετοιμάζουν ένα επετειακό live-γιορτή στις 4 Απριλίου στο Gagarin και μέχρι τότε, δύο από αυτούς τους fans βρέθηκαν στο φιλόξενο προβάδικο της μπάντας και πάτησαν το “rec” στο μαγνητοφωνάκι για να καταγραφεί μια συνομιλία της οποίας το κλίμα δεν μεταφέρεται στο χαρτί ούτε από Νομπελίστα. Τέσσερις συγκροτηματίες αλλά πάνω απ’ όλα αδερφικοί φίλοι, παρουσιάζουν μέσω τού Metal Hammer Μαρτίου στο κοινό τους αυτή τη δεμένη παρέα, που κατέληξε να είναι και ένα από τα πιο θρυλικά συγκροτήματα της Ελλάδας. Οι Αργύρης, Αντρέας, Τόλης και Ντίνος μάς μίλησαν για τα πάντα...

     

    Metal Hammer #351 spoiler alert:

    (Για το video τού “Dead Rock Commandos”…)
    Αργύρης: Πάμε κάπου κοντά στον Άγιο Στέφανο και το έδαφος είναι πολύ μαλακό, κάρβουνο από τα καμένα και βρεγμένο χώμα… περπατάς και βουλιάζεις. Τους λέω εγώ με ύφος «προσέχετε, είναι μαλακά κάτω, μην πέσετε, ΟΚ, έτοιμοι; Πάμε; Πάμε!» και μπαμ!... να ‘μαι σωριασμένος κάτω κατευθείαν! Και να φωνάζουν οι πιτσιρικάδες «γέρο! γέρο, είσαι καλά;».
    Ντίνος: Πρώτη σκηνή, πρώτο take, πάρτον κάτω! Ρίξαμε γενικά πολύ γέλιο στα γυρίσματα.
    Τόλης: Αλλά δεν τα ’φτυσε κανείς από το τρέξιμο, βγήκε εύκολα.