Wednesday, 26 March 2014 17:26

METAL HAMMER ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ: Μαζί με το τεύχος αποκτάς και το “The Ten Commandments” συλλεκτικό compilation album των Warlord!

Written by 

    Μην το σκέφτεσαι πολύ, μην το καθυστερείς, γιατί σε λίγες μέρες όποιος πρόλαβε, πρόλαβε… Το the swords, to the guns!


    3 βασικότατοι λόγοι που αξίζει να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο και ν’ αποκτήσεις το τεύχος Μαρτίου του METAL HAMMER, που συνοδεύεται από το συλλεκτικό album των Warlord:

    1. Προλαβαίνεις στο νήμα, μέχρι την Τρίτη 1η Απριλίου που αποσύρεται από τα περίπτερα το τεύχος Μαρτίου, να τσιμπήσεις το έντυπο που συνοδεύεται από το συλλεκτικό CD των Warlord.

    2. Μέχρι την Τρίτη 1η Απριλίου, το CD των Warlord μαζί με το τεύχος πωλείται στα περίπτερα 5.50€ (πιο φθηνά από ένα ποτό). Μετά από αυτήν την ημερομηνία και σύμφωνα με όσα έχουμε δει ήδη στα διάφορα γνωστά sites μεταπώλησης, η τιμή του album των Warlord θα εκτοξευτεί. Το συλλεκτικό CD (μαζί με το τεύχος του περιοδικού) θα διατίθεται σε σωστή-λογική τιμή για λίγες μέρες ακόμα!

    3. Το "The Ten Commandments" των Warlord που συνοδεύει το τεύχος, περιέχει τηνπρώτη official studio ηχογράφηση αυτής της καταπληκτικής μπάντας με τον Νικόλα Λεπτό στη θέση του τραγουδιστή.

    Το νου σας metalheads! Το the swords, to the guns!