Friday, 28 March 2014 13:36

THE SKULL (αποτελούνται από πρώην μέλη των TROUBLE): Κυκλοφορούν 2 singles τον Απρίλιο

Written by 

    Οι The Skull είναι ένα καινούριο σχήμα το οποίο απαρτίζεται από original και μη, μέλη των Αμερικάνων θρύλων του doom metal, των αξεπέραστων Trouble.

    Eric Wagner στα φωνητικά, Jeff "Oly" Olson στα τύμπανα, Ron Holzner (επί σειρά ετών μπασίστας των Trouble - το "Run to the Light" πρώτη του ηχογράφηση) στο μπάσο, μαζί με τους Chuck Robinson (συμμετείχε στο "Simple Mind Condition" full length των Trouble ως μπασίστας) και Lothar Keller (Sacred Dawn) στις κιθάρες. Οι The Skull αναμένεται να κυκλοφορήσουν 2 νέα singles, τη παραγωγή των οποίων έχει αναλάβει ο Billy Anderson (Melvins, Neurosis). Η limited edition του white vinyl replica cd, όπου θα παρουσιάζονται τα "Sometime Yesterday Mourning" (side A) και "The Last Judgment" (side B), θα είναι διαθέσιμη στις 8 Απριλίου.


    "Νομίζω ότι το "Sometime Yesterday Mourning" αποτελεί το τέλειο τραγούδι για την εκκίνηση των The Skull και υπάρχει λόγος που υπήρξε η πρώτη σύνθεσή μας ως μπάντα. Όσον αφορά το "The Last Judgment", σκεφτήκαμε πως θα ταίριαζε ιδανικά στη δεύτερη πλευρά καθώς πρόκειται για τη 30th anniversary κυκλοφορίας του ενώ αποτελεί και το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορήσαμε ποτέ. Κάποιες φορές πρέπει να γυρίσεις στο παρελθόν για να βρεις το μέλλον." σχολίασε ο Wagner.


    Το προσεχές φθινόπωρο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει και το επίσημο full length ντεμπούτο των The Skull.

     

    Στο παρακάτω video το συγκρότημα παρουσιάζει live ένα από τα κλασσικότερα τραγούδια των Trouble: