Friday, 11 April 2014 12:17

EXCITER: Reunion του original line-up

Written by 

    Ο John Ricci, κιθαρίστας των Καναδών θρύλων του speed metal, Exciter, προέβη στην ακόλουθη επίσημη δήλωση που θα σημάνει συναγερμό σε κάθε μανιακό με το heavy metal:

    "Θαυμάσια νέα για όλους τους οπαδούς των Exciter! Εγώ και τα άλλα 2 original μέλη, Dan Beehler (drums, vocals) και Allan Johnson (bass), έχουμε επίσημα επανασυνδεθεί! Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε το bone-crushing, neck-snapping speed metal σε όσες περισσότερες χώρες γίνεται!"

    "Για να γιορτάσουμε το πολυαναμενόμενo reunion, η πρώτη μας επιβεβαιωμένη συναυλία θα λάβει μέρος στο Keep It True festival στις 24 Απριλίου 2015. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί! Η εμφάνισή μας θα περιλαμβάνει όλα εκείνα τα classics που καθιέρωσαν τους Exciter από τους πρωτοπόρους του speed/thrash. Είναι προγραμματισμένο να ακολουθήσει και μία νέα κυκλοφορία."

    "Ακόμη θα ήθελα να σχολιάσω και την υποτιθέμενη απόσυρσή μου, η οποία κοινοποιήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου σε διάφορα sites από τα πρώην μέλη των Exciter. Ποτέ δεν δήλωσα ότι επρόκειτο να αποσυρθώ. Αυτή η ανακοίνωση ήταν υπερβολικά διαστρεβλωμένη. Αυτό που είχα πει ήταν ότι χρειαζόμουν ένα διάλειμμα από τη μουσική, επειδή ήμουν επηρεασμένος από την κακή συμπεριφορά ενός από τους μουσικούς του συγκροτήματος. Τώρα όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και εγώ εστιάζω στο πως θα προσφέρουμε ear-splitting, brain-rattling metal μαζί με τον Dan και τον Allan!"

    "Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πιστούς και αφοσιωμένους οπαδούς καθώς επίσης και κάποια άτομα της μουσικής βιομηχανίας, που επικοινώνησαν μαζί μου κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενης απόσυρσής μου, προσφέροντας την υποστήριξή τους και επιφέροντας θετική έκβαση σε μία κατάσταση που έδειχνε μη αναστρέψιμη."

    "Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα με υψωμένα τα κέρατα και τις γροθιές στον αέρα!!!"

    Το original line-up των Exciter ηχογράφησε τρία κλασσικά albums στα 80's: "Heavy Metal Maniac" (1983), "Violence & Force" (1984) και "Long Live the Loud" (1985), πριν ο Ricci αποχωρήσει για να αντικατασταθεί από τον Brian McPhee.